Ilveksen seurajohdossa tulisi nostaa ”kissa” pöydälle

Ilves päätyi v 2022 lokakuun alussa harvinaiseen ja radikaaliin ratkaisuun. Vaikka joukkue johti SM-liigaa, sen päävalmentajana toimineelle Jouko Myrrälle annettiin potkut ja tilalle palkattiin Nuoria Leijonia ja sitä ennen Hämeenlinnan Pallokerhoa aiemmin luotsannut Antti Pennanen.

Ilveksen sanottiin haluavan katsoa tulevaisuuteen.

Yllätyspotkut saanut Myrrä, vaikka oli edellisellä kaudella luotsannut Ilveksen pronssille, ei saanut tuolloin edes hyvästellä Ilveksen pelaajia – seurassa, jota hän oli valmentanut 14. peräkkäistä kauttaan, mihin lasketaan sekä vuodet juniorivalmentajana että sesongit miesten SM-liigassa.

Hävittyään Kalpalle SM-liigan Playoffs puolivälierät 1 – 4 otteluvoitoin, Ilveksen valmentaja Antti Pennanen hävisi myös vaihtoaitiosta, eikä saapunut jäälle kättelemään Kalpan pelaajia ja valmennusjohtoa.

Olisiko ainakin tässä kättelykulttuurissa Ilveksen seurajohdossa nostettava ihan ”kissa” pöydälle?

Rauno Taskinen
Kristillisdemokraatit Kuopio

Olen kapteeni evp., kuopiolainen kaupunginvaltuutettu.
Olen toiminut virkaurallani ilmavoimissa henkilöstöhallinnossa toimistopäällikön tehtävissä, oikeusupseerina sekä ilmatilanhallinnassa aluehallintoviranomaisen asemassa Karjalan Lennostossa.
Otan kantaa päivän polttaviin asioihin ja haastan eturivin politikkoja debattiin julkaisemalla kannanottoja ja mielipiteitä lehdissä.
https://www.facebook.com/rauno.taskinen
Lehtikirjoitukseni olen koonnut "Sillanpakertaja blogiin" https://raunonblogi.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu