EU ja oikeusvaltioperiaate

EU:n komissaarit ja muu eliitti on paljastunut jo aikaa sitten itse säätämiensä lakien, säännösten ja määräysten rikkojaksi. Voidaan jo sanoa, että ovat paatuneita taparikkojia.

Parhaillaan käynnissä oleva riita unionin pitkäaikaisesta budjetista, elvytysrahastosta ja rahapakettiin sidotusta oikeusvaltioperiaatteesta on kouluesimerkki taparikkojien kieroilusta ja kaksinaismoralismista. Marinin hallitus ja suomalaiset mepit ovat asettuneet tälläkin kertaa rikkojien tueksi.

EU:n oikeusvaltioperiaate on suurpääoman ja kapitalistien oikeuksien turvaamista. Jäsenvaltioiden itsemäärääminen ja kansalaisten toiminta- ja järjestäytymisoikeudet on alistettu kerta toisensa jälkeen palvelemaan kapitalismin tarpeita.

EU:n oikeusvaltioperiaate ja siitä paasaavien toiminta ei kestä lähempää tarkastelua. Esimerkiksi Puolan ja Unkarin toimista puhuttaessa unohtuu niiden törkeä antikommunistinen päätöksenteko. Molemmissa maissa kommunistien järjestäytyminen, lehdet ja julkinen toiminta on käytännössä kielletty. Miten se sopii oikeusvaltioperiaatteeseen?

Kaksoisstandardit ja kaksinaismoralismi ei koske vain kommunistien toimintaa ja sen kriminalisointia. Ammattiliitot ja rauhanjärjestöt ovat joutuneet saman ajojahdin kohteiksi.

 

RaunoLintunen

Yrittäjä, Työkansan Sanomien päätoimittaja

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu