Kaikki revitään käsistä – lapsetkin

Porvarimedia lisää vauhtia positiivisten uutisten virtaan, aina naurettavuuksiin asti. Nyt vaihtoautot, kiukaat ja luksusasunnot revitään käsistä. Huonoilla uutisilla ei sovi järkyttää maailman onnellisinta kansaa.

THL julkisti 4.6.2021 viralliset tilastot viime vuoden toimeentulotuen saajista. Yli 300 000 kotitaloutta joutui hakemaan tukea ja sen varassa sinnitteli lähes puoli miljoonaa ihmistä.

Joukkotyöttömyyskin pysyi koko viime vuoden lähes puolen miljoonan työttömän lukemissa ja työttömyysturvan saajia oli kuukausittain yli 400 000.

Em. surkeista luvuista ei revitä uutisia. Tuskin edes mainitaan sivulauseissa.

THL on myös julkaissut ennakkotietoja viime vuoden lastensuojelusta. Katsoin muita kuntia tarkemmin kotikaupunkini Porvoon tilannetta. Se on järkyttävä. Kodin ulkopuolelle sijoitettuja lapsia ja lastensuojelun avohoidossa olevia lapsia ja nuoria on yhteensä 4,2 prosenttia kaikista 0-17 vuotiaista.

Kapitalistit maksattavat työvoimakulujaan valtiolla ja porvarit ostavat hävittäjäkoneita lasten hyvinvoinnin kustannuksella. Kansan vastainen oikeistopolitiikka ei ole hyvästä, harjoittipa sitä minkä värinen hallitus tahansa.

+1
RaunoLintunen
Porvoo

Yrittäjä, Työkansan Sanomien päätoimittaja

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu