Kurosen sota

Ylen toimittaja Antti Kuronen hääräsi 2013 lopussa ja 2014 alussa Ukrainan pääkaupungissa Kiovassa ja sen kuululla Maidanilla. Myöhemmin kypäräpää Kuronen on kiikaroinut ”vihollisseparatisteja” Itä-Ukrainassa.

Nyt lännen sotapropagandistit ja Yle ovat lähettäneet Kurosen eturintamaan Donetskin porteille. Kun eilisen illan uutismateriaaliin ei saatu laukausten ääniä, Kuronen kopisteli rautasaappaillaan ”meidän” juoksuhautojen pohjapeltiä ja kiikaroi ”vihollisia” kaivuutöissä.

Kurosen raporttien mukaan ”niiden” juoksuhaudan kaivajat ovat venäläisiä, tai ainakin venäläisjohtoisia, ja aivan varmasti Putinin lähettämiä.

Kurosta ei toispuoleisessa länttä mielistelevässä raportoinnissa häiritse lainkaan se, että jo vuosia paikan päällä ollut ETYjin tarkkailuryhmä ei ole venäläissotilaita nähnyt. Samaan johtopäätökseen on päätynyt myös YK:n tarkkailu.

Kurosen hääräily ei ole rajoittunut vain Ukrainaan. Samaa toispuoleista raportointia on kuultu myös mm. Syyriasta ja Venezuelasta. ”Meidän” sotavalmisteluista ei ole kuultu sanaakaan, ei Ukrainassa, eikä liioin muuallakaan.

+1
RaunoLintunen
Porvoo

Yrittäjä, Työkansan Sanomien päätoimittaja

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu