Länsi ei halua paljastaa Nord Stream-kaasuputkien räjäyttäjiä

 

Kuten aiemmin on arvioitu, kolmen Nord Sream-kaasuputken räjäyttäjät halutaan ajan kanssa piilottaa kaikelta valtioiden ja muulta viralliselta tutkinnalta.

Tähän viittasi jo se, että Venäjä suljettiin pois Tanskan, Ruotsin, Saksan ja Puolan tutkimuksista.

Toinen peittelyn tarve paljastui YK:n turvallisuusneuvoston äänestyksessä, kun Yhdysvallat esti vetollaan Venäjän esityksen ”perustaa tuhotyön selvittämiseksi puolueeton tutkimusryhmä”.

Ruotsi on nyt ensimmäisenä avaamassa osaltaan piilottelun lopputulosta kertomalla, että virallinen tutkinta lopetetaan, koska tuhotyöhön syyllisiä ei voi löytää.

Kaasuputket, yhtä lukuun ottamatta, räjäytettiin 26.9.2022. Länsi ja sitä avustava media nimesivät heti Venäjän ja Gazpromin omien kaasuputkiensa räjäyttäjiksi. Silloin ei viivytelty, kun länsipropaganda tarvitsi myllyynsä Venäjä-vastaista virtaa.

Ps. Valtionyhtiö Ylen uutisissa sanottiin tiistaina 6.2, että Nord Stream-kaasuputket ”räjähtivät tai räjäytettiin”. Miten tuollainen pölhöpropaganda on mahdollista? Putkista on ollut kaikkien nähtävillä kuvaa, missä näkyy selvästi, että räjäytykset on tehty putkien ulkopuolelta.

RaunoLintunen
Porvoo

Yrittäjä, Työkansan Sanomien päätoimittaja

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu