Mitä ja miksi niin ei tapahdu vuonna 2021

Suomi:

– Marinin viisikkohallitus eroaa. Miksi niin ei tapahdu?  Koska hallitus toteuttaa velkarahalla porvarillista politiikkaa, jolle kapitalistien EK, työntekijöiden ammatilliset keskusjärjestöt ja eduskunta, myös ns. oppositio, antavat tukensa.

– Yhtiöille lahjoitettujen miljarditukien jakaminen loppuu. Miksi niin ei tapahdu?  Koska kapitalismia ja sen nykyistä kriisiä ei voi muuten pelastaa ja paikata. Työttömyyden salliminen ja työttömyysturvan heikentäminen ovat samaa järjestelmän pelastamista.

– Hävittäjäkoneiden, sotalaivojen ja muun asevarustelun hankintoja jarrutetaan. Miksi niin ei tapahdu?  Koska Suomi on monin sopimuksin sidottu sotilasliitto Natoon ja sen itälaajentumiseen. Kenraalit ja oikeistoeliitti manipuloivat kansanedustajia väittämällä: ”Suomi ei ole koskaan niin köyhä, etteikö aseita Venäjää vastaan hankittaisi. Kyllä kansa maksaa”.

Venäjä:

– Venäjän presidentti Putin eroaa eikä jatka virkakautensa loppuun 2024. Miksi niin ei tapahdu?  Koska Putinilla on venäläisten ylivoimaisen enemmistön kannatus ja hyvä terveys. Ja koska länsi, mukana pieni Suomi, ei lopeta Venäjän sisäisiin asioihin puuttumista ja myyräpropagandaansa.

– Mishustinin enemmistöhallitus joutuu eroamaan. Miksi niin ei tapahdu? Koska Venäjän kansantalous selviää kapitalismin kriisistä muita kapitalistisia valtioita vähemmillä vaurioilla. Kansallisten vararahastojen likvidit varat eivät mene miinukselle ja velkaa ei tarvitse ottaa.

– Venäjän puolustusdoktriiniin sisältyvä Nato-uhka poistetaan. Miksi niin ei tapahdu? Koska sotilasliitto Nato on Venäjän ja venäläisten turvallisuuden suurin uhka, eikä ensi vuonna päivitettävä doktriini poista em. arviota.

Euroopan Unioni:

– EU:n komission itsepäätetty valta vähenee. Miksi niin ei tapahdu? Koska liittovaltion ja velkaunionin rakentaminen jatkuu direktion johdolla. EU-Suomenkin kansalaisten vaikutusmahdollisuudet on sysätty jonnekin kaukaiseen Impivaaraan.

– EU:n jäsenmaat selviävät tulevasta vuoden 2021 suuresta lamasta. Miksi niin ei tapahdu? Koska osa jäsenmaista on jo nyt ylivelkaantuneita, eikä yksityisen omaisuuden uusjakoa voida tehdä ilman konkursseja.

– EU:n aseistaminen loppuu jäsenmaiden erimielisyyksiin ja talousongelmiin. Miksi niin ei tapahdu?  Koska aseostoihin tarvittavat sadat miljardit eurot otetaan EKP:n setelipainosta ja virtuaalirahana. Lahjarahaa virtaa mm. Virolle, jonka valtionbudjetti koostuu jo tällä hetkellä puoliksi EU-tuesta.

Yhdysvallat:

– Presidentti Biden joutuu 2021 eroamaan. Miksi niin ei tapahdu? Yhdysvalloissa presidentit voivat jatkaa virassaan vaikka kävelemisen ja puhumisen ei olisi enää mahdollista.

– Yhdysvaltojen kahden taloudellisen valtakeskittymän välinen taistelu loppuu. Miksi niin ei tapahdu?  Koska keskuspankki FED ei lopeta dollarivirtaa aina vallassa olevan keskittymän ja eliitin hyväksi.

– Yhdysvaltojen historiaan ja kulttuuriin perustava väkivallan käyttö vähenee ja johtaa sisäiseen rauhoittumiseen. Miksi niin ei tapahdu?  Koska aselakeihin ei tule tiukennuksia ja ihonväriin perustuva syrjintä jatkuu.

– Yhdysvallat tunnustaa maailmanlaajuisen taloudellisen ja sotilaallisen mahtiasemansa menetyksen. Miksi niin ei tapahdu? Koska Bidenin kauden alkaessa valtaan nouseva talouskeskittymä on näyttöhalukas ja hamuaa pikavoittoja. ”Keisarin uudet vaatteet”-politiikka  johtaa väistämättä uusiin sotiin, mutta ei estä moninapaisen maailman rakentumista.

RaunoLintunen

Yrittäjä, Työkansan Sanomien päätoimittaja

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu