Porvarimedian propaganda on härskiä

Suomen johtavat mediat Yle ja Helsingin Sanomat ovat muuttuneet päivä päivältä yhä härskimmiksi. Kohteena ovat Suomen puolueettomuus- ja rauhanpolitiikka sekä Venäjän vastainen usutus. Yksi tavoitteista on kansalaisten Nato-vastustuksen murtaminen.

Ylen Kylmän sodan Suomi -sarja on sotiemme jälkeisen rauhanajan ja presidentti Kekkosen solvaamista. Viihdemies Jari Tervo on haalinut ”asiantuntijoiksi” kavereitaan ja kaunaisia kommentoijia. Tavoitteena on 1944–1990 välisen historian uudelleenkirjoitus.

Helsingin Sanomissa 5.1.2022 on haastateltu virolaista Kristi Raikia, joka on vaikuttanut myös Suomessa Venäjän vastaisena propagandistina. Raik käyttää Hitler-vertausta puhuessaan Venäjän aseidenriisunta- ja Nato-esityksestä-

Vaikka Helsingin Sanomat on hankkinut Hitler-vertauksensa ulkomailta, ei se vähennä lehden syyllistymistä ala-arvoiseen ja härskiin propagandaan.

Tässä alla mukailtu ja opettavainen tarina ystävyydestä.

Suomineito pomppi suurimmalle mäellä minkä maasta löysi. Hän kiipesi sen huipulle, asettui istumaan pulkkaan ja laski. Eikä vain kerran vaan useita kertoja. Suomineito olisi varmaan laskenut vieläkin, ellei hän olisi kuullut ääntä. Aivan kuin joku itkisi. Suomineito päätti etsiä äänen pitäjän. Hän kiipesi mäen päälle ja huhuili, mutta ei nähnyt ketään.

Sitten itku kuului uudelleen ja kovempana ison koivun juurelta. Suomineito laski pulkallaan koivun luo ja kysyi sen vieressä istuvalta pikkukarhulta – Miksi itket ja olet noin surullinen?

Pikkukarhu nosti hitaasti päätään ja vastasi – Nuo toiset pellolla eivät halua olla ystäviäni.

Suomineito lohdutti pikkukarhua ja sanoi – Älä huoli, eivät nuo ole minunkaan ystäviäni. Yhdessä me olemme kuitenkin parempia ja vahvenpia.

Sitten Suomineito ja pikkukarhu palasivat takaisin turvalliseen metsäkotiinsa, missä olivat asuneet rauhassa ja onnellisina jo vuosikymmenien ajan.

 

 

0
RaunoLintunen
Porvoo

Yrittäjä, Työkansan Sanomien päätoimittaja

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu