Valtion Ylen ja Erkkojen median propagandavyörytys lietsoo sotaa

Valtion propagandamedia Yle toimii nykyisin kuin 1930-luvun mustan vuosikymmenen Suomen Yleisradio. Nytkin valtion mediaa ohjaa oikeisto kokoomuksen johdolla.

Propagandan syöttäminen ja mielialojen muokkaus sai uuden alustan, kun Yle perusti oman uutistoimituksen. Aiemmin uutistoimitus oli ollut yhteistyössä STT:n ja muutamien ulkomaisten toimitusten kanssa.

STT on sittemmin siirtynyt isolla rahalla Erkkojen median omistukseen.

Ylen ja Helsingin Sanomien propagandavyörytyksen tuloksena herrojen sotahulluus on tarttunut jo renkiin. Se näkyi Nato-jäsenyyden nopeana läpivientinä, antoi koko Suomen militarismin kasvualustaksi, ja nosti kiihkeimmät russofobit ja upseerit näkyvään ja kuuluvaan asemaan.

Entinen Mäntyharjun partiopoika, nykyinen kokoomuslainen puolustusministeri Antti Häkkänen on paha esimerkki sodan voimien vallasta. Häkkänen on kuin Euroopan omistaja: komentaa kuin aikanaan Martin Bormann natsi-Saksassa. Vaatimuksia satelee kotimaahan ja ulkomaille.

Ministeri Häkkänen vaati mm. kieltoa reservissä olevien siirtymiselle siviilipalveluun. Hän on esittänyt myös koko Suomen itärajan sulkemista ja kaksoiskansalaisuuden kieltämistä venäläisiltä.

Häkkänen vaatii myös Suomen ja Euroopan ammustuotannon nopeaa lisäämistä. Hän komensi jopa kaikkia Nato-maita kasvattamaan asemenoja kahteen prosenttiin bruttokansantulosta.

Jos Häkkäsen kaltaisilla sotaministereillä olisi enemmän valtaa, Suomea hallitsisi kenraalien sotilasjuntta, kuten Kreikkaa vuosina 1967–1974.

RaunoLintunen
Porvoo

Yrittäjä, Työkansan Sanomien päätoimittaja

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu