Yle veti hybridiosaamiskeskuksen propagandansa osaksi

Ylen 9.11. illan uutiset meni propagandassaan vielä pitemmälle kuin edellisillan A-studio. Yle veti Valko-Venäjän ja Venäjän vastaisessa pelissään agendalle EU:n ja Naton Helsingin hybridiosaamiskeskuksen.

Haastateltavaksi oli komennettu hybridiosaamiskeskuksen määräaikainen johtaja Jukka Savolainen.

Savolainen on entinen palkkasotilas, viimeisenä toimenaan yleisesikuntaupseerin virka. Savolainen leimasi tietenkin Valko-Venäjän syylliseksi Puolan rajalla syntyneeseen pakolaisriisiin.

Mutta Valko-Venäjän syyllistäminen ei vielä riittänyt. Savolainen veti myös Venäjän EU:ta horjuttavan ”hybridihyökkäyksen” osalliseksi. Hän vihjaisi, että Venäjä saattaa kuljettaa junilla Afganistanista pakolaisia Suomen itärajalle. Se olisi hyökkäys Suomea vastaan.

Ovatko herrat ja upseerit tulleet hulluiksi? Juuri äsken halusivat mahdollisimman paljon afgaanipakolaisia Suomeen, nyt ei yhtäkään.

Myös 9.11. A-studio jatkoi edellisillan linjallaan. EU-ministeri Tytti ”Atlantti yli kaiken” Tuppurainen puhui säihkyvin silmin Suomen valmiudesta torjua vuoden 2015 kaltainen ”hyökkäys”. Tuppurainen ei tietenkään tarkoittanut yli 30 000 pakolaisen rynnistystä Suomen länsirajalla. Fokus oli itärajan pienessä pakolaisjoukossa.

0
RaunoLintunen
Porvoo

Yrittäjä, Työkansan Sanomien päätoimittaja

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu