Ylen levynpyörittäjät taas kallella kypärin

Sauli Niinistön ja Magdalena Anderssonin kumarrusmatka Washingtoniin sai nolon käänteen Tukin ilmoitettua vastustavansa Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyttä.

Yle oli tiettävästi jo suunnitellut 19.5. Washingtonista juhlalähetystä, mutta se jouduttiin korvaamaan muulla militarismilla ja sotaisilla uusinnoilla.

Turkin presidentin ja parlamentin ehdoton ei Suomelle ja Ruotsille johti Ylen uutisissa ja ajankohtaislähetyksissä happamiin ilmeisiin ja selittelyyn. Upin venkoilijat yrittivät vähätellä Turkin päätöstä ja selittivät parhain päin jopa maan käymää sotaa Irakissa ja Syyriassa.

Yllätyksiä on kuitenkin luvassa. Mitä jos Venäjä ei tee varmoina kerrottuja kyberiskuja, aloita hybridisotaa, tuo sotajoukkoja Suomen rajalle ja Ukrainan sota päättyykin rauhansopimukseen?

Siinä vasta ähkyn aihetta Pasilan levynpyörittäjille.

Ps. Ylen kokoomuslaiset johtajat hellittivät viime viikolla tiukkaa sensuurilinjaansa Suomen Nato-jäsenyyshakemuksen varmistamisen jälkeen. Joku rauhan puolustaja ja muutama sotilasliiton hyökkäyssotia kritisoiva päästettiin viimein ääneen.

On tietysti selvä asia, että valtiollisen Ylen johto jatkaa tästäkin eteenpäin valitsemallaan sensuurin tiellä.

+2
RaunoLintunen
Porvoo

Yrittäjä, Työkansan Sanomien päätoimittaja

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu