Ylen törkeä Venäjä-ilta

Yle ei hellitä hetkeksikään Venäjä-törkeilyään. Uusi pohjanoteeraus nähtiin maanantai-illan MOT-ohjelmassa ja uutisislähetyksissä. Kun niissä piti käsitellä Pandora-paljastuksia Suomessa ja maailmalla, pääkohteeksi otettiin Venäjä ja maan presidentti Putin.

Ei sanaakaan suomalaisista paratiisisaarelaisista ja veronkiertäjistä, Gennadi Timshenkoa lukuun ottamatta. Ja vain pari esimerkkiä EU-maiden johtajien todistetusta vilpistelystä.

Sitäkin enemmän puhetta ja vihjailua presidentti Putinin lähipiiristä, lähipiirin lähellä olevista ja arvailua Putinin rakastajattaresta. Ei ainuttakaan todistetta mistään.

Loanheittoa höystettiin tunnettujen russofobien haastatteluilla. Eri kanaville marssitettiin mm. Venäjälle porttikiellon saanut Heidi Hautala, ulkopoliittisen instituutin oikeistolaisin Jussi Lassila ja Venäjän energia-alan asiantuntijana esittäytyvä Veli-Pekka Tynkkynen.

Kokoomuksen värisuora Ylessä ja toimittajien törkeily johtavat vielä diplomaattiseen selkkaukseen Venäjän ja Suomen välillä.

+3
RaunoLintunen
Porvoo

Yrittäjä, Työkansan Sanomien päätoimittaja

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu