Mielipuoli idän ihme Putin

Putinin kujanjuoksu bunkkerissaan on alkanut

Ja ihmiset tippuvat ikkunoistaan ym.

>>>https://www.hs.fi/urheilu/art-2000009526638.html?utm_source=email&utm_medium=toimitus&utm_campaign=hs_uk_ukrainaDIVAKIN edustaman Astrakhanochkan päävalmentaja Aleksei Aleksejev kommentoi suru-uutista Championatille. ”Olemme kaikki shokissa. kukaan ei ymmärrä, mitä on voinut tapahtua, hän sanoi”

Yhdeltätoista hän laittoi ystävälleen kuvia, kuinka osti itselleen uuden kissan ja kahdelta iltapäivällä hän oli poissa. Tämä on todellinen katastrofi meille kaikille.” <<<

Tämä on melko normaali tapa kuolla yllättäen Venäjällä.. seuraavaksi pitäisi saada tämä itse ”SAATANA”/pääpiru jonkun näköalatornin huipulle ja kas kummaa hän tippuikin sieltä alas ja paikka pitäisi olla todella korkea, että hän ehtisi nauttia tuosta ilmaisesta ilmalennosta ja videoryhmä kuvaamaan tuota lentoa.

Kukahan Putinin listalla on seuraava ilmaisen lennon saajista.

Olen kirjoittanut täällä jo ainakin vuosikymmenen ajan tästä Mestari tapattajasta nimeltä PUTIN joka on koko maailman mittakaavassa täysin omaa luokkaansa niin kauan kunnes hänet ”Likvitoidaan” ja onnistutaan Venäjällä tuhomaan se hänen lähipiiri joka hänen ympärillään pyörii, pelkästään tämän ”Teurastajan” eliminointi ei yksin ratkaise tätä koko maailma rauhaa järkyttäneen sairaan miehen toimintaa.

Venäjän Suuriruhtinaskunnan  uusi”Pietari Suuri”… sieltähän tämä ”PIRU” on kotoisin ja päässyt vapauteen ja vallan kahvaan.

Olen seurannut ja kirjoittanut aiemmin myös tästä ns ”Länsiblokista” ja sen toimista/toimimattomuudesta, Yhdysvalloilla ja Natolla on ollut kaikki tieto Venäjän aikeista ja kaikki heidän toimet on Länsi nähnyt jo heti sodan alusta lähtien, mutta ei tehnyt mitään konkreettista asian eteen, eikä tee vieläkään.. jakaa vain ns. Ritsoja Ukrainalle jonne olisi pitänyt ja pitäisi pikaisesti toimittaa sellainen aseistus jolla nämä Saatana Putinin joukot työnnetään väkisin sinne ”MOLOTOVIEN” maahan. ja haudataan sinne juoksuhautoihinsa.

ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu