DIKTAATTORIEN SOTAA

Diktaattorien pitää oman kannatuksensa ja vallassaolonsa mahdollistamiseksi kääntää oman kansansa katseet maansa rajojen ulkopuolelle ja sillä on suunnattoman suuret vaikutukset heidän operaatioiden kohteeksi joutuneille ihmisille/kansoille.

Molempien yhteinen nimittäjä on se, että he ovat ottaneet ns. hampaisiinsa jonkun tietyn kansan tai ihmisryhmän ja joiden olemassaolon he koko ajan ja toiminnallaan kyseenalaistaa, siis kokonaiset kansat pitäisi tuhota ja heidän näkemyksensä mukaan näillä kansoilla ja ihmisillä ei ole olemassaolon oikeutusta ollenkaan ja vain sen takia, että he voivat olla ja jatkaa vallassa.. he kääntää kansansa huomion ihan muualle ”ITSESTÄÄN” ja näin voivat jatkaa Diktatuuria maassaan.

Tarkoitan nyt kahta meitä lähinnä olevaa täysin järjettömältä vaikuttavaa Diktaattoria, ensimmäinen on tuossa Idässä ihan rajan takana jonka seikkailut tuolla Ukrainassa maksaa satojen tuhansien ihmisten hengen ja vielä useimpien valtavat kärsimykset läheistensä menettämisen ja kärsimysten takia ja jos hän saisi haluamansa käytännössä toteutumaan niin koko Ukrainan kansan olemassaolo ja kansa pitäisi tuhota ”TAPPAA” viimeistä ihmistä myöten. (ja tätä tukee yksi puolidiktaattori Orban tuolla Unkarissa)

Toinen ihan yhtä hullu ja käsittämätön Diktaattori toimii tuolla Turkissa jonka tekemisiä eikä toimintaa myöskään selitä mikään muu kuin tuo ihan sama joilla kaikki Diktaattorit pysyvät vallassa… he ohjailevat oman kansansa ajatukset ja osaavat manipuloida kansaansa juuri haluamallaan tavalla.Tämän Diktaattorin kohteena on ”KURDIT” ! Heidät pitäisi kanssa saada hävitettyä maan päältä kokonaan.

Nähtäväksi jää mitä tulee tapahtumaan ja minkälainen tämä ”MEIDÄN” Nato EU ja USA on ja tekeekö nämä käytännössä mitään joka oikeasti estää ja jolla on todella merkittävä vaikutus näiden molempien tekemiin RÄIKEISIIN ihmisoikeus rikkomuksiin ja jopa ”KANSANMURHIIN”,  toistaiseksi ei kovin lupaavalta näiden toiminta näytä.

Onneksi ainakin yksi asia on pelastanut paljon, se ettei tuo yksi Diktatuurisia otteita käyttänyt ja toisia diktaattoreita kannattava/tukeva ”TRUMP” ole juuri nyt vallan kahvassa tuolla Jenkkilässä ja toivottavasti ei koskaan enää sinne nousekaan.

P.S Olen ollut kauan jo sitä mieltä, että juuri nämä kaksi Diktaattoria Putin ja Ardokan pelaa yhteistä peliä ja jota Ardokan on pyrkinyt koko ajan salaamaan, mutta jos katselette nyt uutisia niin asia rupeaa selviämään… juuri saatujen tietojen mukaan Lavrov lähtee vierailulle Turkkiin ja nyt rupeavat ilmeisesti julkisesti tukemaan toinen toistaan (Turkki tarvitsee Putinin hyväksynnän Syyrian hyökkäykselleen) ja olihan se jo melkoinen nöyryytys Naton suunalle kun Turkki hankki Venäläisvalmisteisia ohjuksia… Milloin Nato USA herää…. tosin on varsin ristiriitaista se, että Turkki toimittaa Ukrainalle noita tehokkaita ”Lennokkeja”.. mikähän sen tarkoitus on.

0
ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu