Diktaattorit ”ILTALYPSYLLÄ”

Diktaattorit läksi Putinin johdolla iltalypsylle.. Putin/Venäjä, Ardokan/Turkki ja Orban/Unkari, Putinin kaverit !  Putin kuvitteli, että hän laajentaa Venäjän Impariumin koko Eurooppaan, mutta taisi tehdä vähän vääriä laskelmia ja suunnitelmia ja nyt kun se ei toteutunut alkuunkaan hänen suunnittelemalla tavalla niin nyt yrittää kiristää koko maailman kansoja nälkäongelmilla sulkemalla Unkarin Mustanmeren satamat ja lupaa avata ne vasta sitten kun Venäjää vastaan asetetut pakotteet puretaan… siis tämä on viimeisin hänen ns ”HARHAKUVITELMA” joka sekään ei tule koskaan onnistumaan.. hän on ajanut koko Venäjän kansan omiin Harhoihinsa, hän toimii ihan kuin Hitler, mutta paljon pahemmin ja nykyaikaisin asein ja seurauksin joiden loppu ei ole vielä edes näköpiirissä ja ei tiedetä mitä hän tekee seuraavaksi.

Turkin Ardokan (Lähes Diktaattorin valtuudet) yrittää ”LYPSÄÄ” Natoa ja sen kumppaneita Suomen ja Ruotsin kustannuksella ja tämäkin toiminta on täysin läpinäkyvää ja naurettavaa kun hän kuvittelee, että muut Natomaat ryhtyisi tukemaan hänen HULLUJA ajatuksia ja pyrkimyksiä, jakamaan hänelle rahaa ja aseita, että pääsee hyökkäilemaan Syyrian Kurdeja (maansa rajojen ulkopuolella kuten Putin) Ardokan ajaa Turkin Naton Ulkolaidalle ja ehkäpä ”Kiertolaiseksi” sinne. Nato ottaa Suomen ja Ruotsin jäseneksi tekipä Ardokan mitä ikinä tahtoo tai yrittää. Hän on ajamassa myös oman maansa kansalaiset maailmalla vihatuiksi kuten ystävänsä Putin Idässä… hän toimii ihan selvästi Putinin ”VASALLINA” ja siitä ei pitemmän päälle seuraa mitään hyvää hänelle eikä koko Turkin kansalle Nato ei välttämättä tarvitse Turkkia ja Nato voi lopettaa kaiken yhteistyön Turkin kanssa, tosin siinä on se vaara jos tuo Idän Diktaattori jatkaa, että Turkki Ardokanin johdolla rupeaa lähestymään Venäjää enemmän… Diktaattoreilla on tapana löytää toisensa ja tukea toisiaan.

Orban on julmistellut koko uransa ajan EU.lle (Yrittää saada lähes Diktaattorin aseman Unkarissa) ja yleensä asettaa itsensä koko EU.n yläpuolelle, väheksyy ja Halveeraa koko EU yhteisöä vaikka on täysin riippuvainen kaikesta EU avusta ja rahoituksesta, mutta on erittän hyvä Putinin ”SYLIKOIRA” ja ystävä ja näillä pelikorteilla ja tavoilla hän yrittää saada EU.n rahanyörit revittyä auki, hän on pahassa pulassa Ihmisoikeuksien etc. kanssa ja on niin Uppiniskainen ja ei millään meinaa hyväksyä ns. yleisiä oikeus yms normeja.. ne ei sovi tuollaisen Diktaattori pyrkyrin kaavoihin.

+2
ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu