ERDOGANIN SOTATOIMET SYYRIASSA !

ERDOGANIN SOTATOIMET SYYRIASSA !

 

Tuliko tämä Turkin hyökkäys yllätyksenä Pekka Haavistolle, EU.lle Yhdysvalloille, Trumpista puhumattakaan !?

Tämä on naurettavaa ja suorastaan ”Farssimaista” toimintaa kaikilta edellä mainituilta henkilöiltä ja tahoilta, Turkin hyökkäys Syyrian alueelle ja ennen kaikkea Kurdien kimppuun ei ole yllätys yhdellekään asioita seuraavalle taholle ja ihan jokainen Haavistoa ja EU.ta myöten ovat tienneet sen, että mitä Syyriassa tulee tapahtumaan sen jälkeen kun Trump näytti vihreää valoa tälle yhdelle maailman pahimmista diktaattoreista…Täysin ”Hullulle” Diktaattori  Erdoganille joka käyttää pakolaisia pelinappuloinaan ja painostaa nyt myös….. ja taas  EU.ta ja kohta vaatii taas lisää miljardeja EU.lta sotatoimiensä rahoittamiseksi !

Nyt sitten on kaikki em. tahot muka yllättyneitä tästä Erdoganin toiminnasta ikään kuin se olisi ollut ”YLLÄTYS”.

Miten tällaistä ”Tekopyhyyttä” voidaan hyväksyä globaalissa maailmassa, Trump on aivan varmasti tiennyt tekojensa seuraukset, samoin Haavisto ja EU etc. ja näin Trump  osoitti jälleen kerran hienot Valtiomies taitonsa jättämällä ja pettämällä täysin yhteistyökumppaninsa ”KURDIT” Syyriassa ja tämän seurauksena nyt yksi maailman pahimmista Diktaattoreista oman valta-asemansa pönkittämiseksi toimii muiden Diktaattorien tapaan oman kannatuksensa nostamiseksi kansan keskuudessa, (edustamansa taho on hävinnyt vaaleissa ja Erdoganin kannatus kansan keskuudessa on pohja  lukemissa)  aivan samoin teki itäisen naapurimme nykyisen maailman pahin diktaattori.. kun hänen kannatuksensa alkoi olla 3-40% luokkaa niin hän ensiksi hyökkäsi Krimille ja jatkoi tuhansien ihmisten tappamista ja hyökkäsi Itä-Ukrainaan ja kas kummaa… hänen kansan suosionsa kasvoi kuin raketti noiden sotatoimien ansiosta ja on sen jälkeen kai jossain 80% paikkeilla, sankari… ”Sotasankari”… hullua kansaa ja samoin odotetaan käyvän nyt myös Turkissa… Diktaattori Erdoganin kannatus tulee kansan keskuudessa hyppäämään ihan eri lukemiin.

Ja kaiken tämän on tietänyt koko Maailman ja kansojen johtajat ja ovat hyväksyneet tämän Trumpin/Erdoganin toimet tekemättä yhtään mitään estääkseen ennakolta aivan selvät tapahtumat Syyrian alueella ja antavat ja ovat antaneet Erdoganin suunnitella ja toteuttaa taas yhden maailman historian pahimmista verilöylyistä Kurdeja vastaan.

Lopuksi vielä kysymys ! Kenen asialla ja nimissä Pekka Haavisto (Jopa EU.n nimissä) antaa nytkin TV uutisissa omia lausuntojaan ikään kuin tuo ”Rosvopäällikkö” Diktaattori Erdoganin puuhat ei olisi ollut hänen ja kaikkien muidenkin tiedossa jo ennakkoon ja mitään ei tehty Katastrofin välttämiseksi ja estetty tämän Diktaattori Erdoganin toimintaa jonka ainoa tarkoitus on saada mahdollisimman paljon tapettua ja tuhottua Kurdeja joita Turkki on vihannut ja vainonnut käsittämättömällä tavalla jo vuosikymmenien ajan…. tämän seurauksena on ihan varmaa että Kurdien jyrkempi siipi saa uutta tuulta purjeisiinsa ja Kurdien AKK tulee järjestämään Turkin maan sisällä varmasti yllättäviä ”Pahojakin” iskuja eri kohteisiin ja Turkkilaiset tulevat saamaan sitä mitä Erdogan kansalleen tilaa.

ReijoHelli

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan... Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan. Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa pari kertaa, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu