EU natisee liitoksissaan osa 2

Nämä alla luetellut Herrat mm.ssa mainitsin toissapäivän Artikkelissani:

”Saksa Scholzin/Ranska Macron/Turkki Erdoğan/ Unkari Orbán, Tässä meillä on oikein kunnon nelikko ja EU.n sotkijat”

Nyt alla (Yle leikattu lainaus) yhdysvaltain Senaatin ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan näkemyksiä yhden em. osakkaan Recep Tayyip Erdoğanin osallisuudesta tähän Nato asiaan…. häntä voisi kutsua nyt vaikkapa Nato sotkijaksi ja Putinin pahimmaksi kätyriksi Natossa.

 >>>Hän on sitä mieltä, että Turkki presidentti Recep Tayyip Erdoğanin johdolla ei ole enää demokratiaan ja ihmisoikeuksiin sitoutunut valtio eikä Yhdysvaltojen sovi myydä Turkille aseita.

Teksti hänen suustaan toista Nato-liittolaista kohtaan on poikkeuksellisen kovaa.

– Presidentti Erdoğan horjuttaa kansainvälistä oikeutta, polkee ihmisoikeuksia ja demokraattisia normeja sekä toimii hälyttävästi sekä Turkin sisällä että Naton naapuriliittolaisia vastaan.

Menendez sanoi näin viime viikolla kun huhut hävittäjäkaupan etenemisestä kongressiin levisivät.

– Vastustan ankarasti Bidenin hallinnon esittämää uusien F-16-hävittäjien myymistä Turkille, Menendez linjasi.

– En hyväksy tätä kauppaa ennen kuin Erdoğan lopettaa uhkailunsa, parantaa kotimaansa ihmisoikeustilannetta – mukaan lukien vapauttamalla toimittajia ja poliittisen opposition toimijoita – ja alkaa toimia kuten luotettavan liittolaisen pitäisi.

Menendezin raivoisa ulostulo ei tullut yllätyksenä. Hän oli viimeksi kertonut Valkoiselle talolle aikovansa pysäyttää Turkin hävittäjäkaupat.<<<

Tämä mister  Bob Menendez ei ole mikään mitätön Virkamies vaan hänen sanomaansa kunnioittaa myös presidentti Joe Biden ja hänen ylitseen ei noin vain kävellä ja yhdyn hänen näkemyksiinsä tuosta Turkin Diktaattoriksi pyrkivästä ns Presidentistä täysin ja nuo asiat on vieläpä melko lievästi ilmaistu ja ihmetellä täytyy näitä maailman johtajia yleensäkin tässä Ukrainan asiassa ja päällimmäisenä ”JARRUMIEHINÄ” pidän Saksan johtoa.

Eilen illalla (20.1) oli todella hyvä ”Näytös”/tiedotustilaisuus Saksasta TV.ssä Saksan osallisuudesta ja osallistumattomuudesta tähän Ukrainan kipeästi tarvitsemaan ”Tankki” asiaan ja julkilausumassahan tuota kävi Saksan Puolustusministeri ja puhkui naama punaisena, ettei tuota ”Tankki” asiaa ole vielä päätetty ja ilmeisestikin ei ihan lähiaikoina tulla edes päättämäänkään, mikäli se Saksan nykyjohdosta riippuu.

Saksalaisella johdolla on vetelät housuissa ja vähän siellä täällä ja pelko P******ä Putinin pelko ja hänen kanssa Kaveeraminen.

Tosin on todettava, että Saksa on osallistunut kyllä muuten ihan kiitettävästi tuohon Ukrainan tukeiseen, mutta tätä jarruttamista ja jumittamista tässä Tankki asiassa en ymmärrä… jokainen päivä sodassa on nyt liikaa ja Ukrainalle on nyt annettava kaikki sen tarvitsema tuki niin, että Venäjän joukot poistetaan Ukrainan alueelta… onko Venäjän Putinin ydinasepelko niin suuri, että Saksa on Jähmettynyt tähän ”Jumi” tilanteeseen.

On erittäin suuri vahinko, että nuo Leopardit ja niiden antaminen Ukrainalle on nyt Saksalaisten käsissä ja ilmeisesti siksi tarvitaan Saksan myönteinen päätös asiaan koska kaikki varaosatoimitukset tulee Saksasta ja ilman näiden päättäjien suostumusta on nuo luovutukset ilmeisesti jumissa…. käyttävät nyt Keppihevosena Yhdysvaltoja ja heidän tankkien luovuttamista Ukrainaan… Naurettavaa toimintaa Saksalta jolla luulisi olevan muistissa vielä toisen maailmansodan ajat ja ehkäpä tuo pelko on niiltä ajoilta juurtunut niin syvälle nykyisiin Saksan päättäjinkin, että he todella pelkäävät Idän uhkaa ja sen toistumista !

Vai onko pelko Putinin Ydinaseuhkaan niin suuri, ettei Saksa voi noihin tankki kauppoihin suostua vai !? ja jos on niin mielestäni paljon pahempi on se toinen vaihtoehto, että Ukraina tämän sodan häviää ja mitä siitä Seuraa ? Putinin maailmanvalloitus jatkuu !

Muutenkin jokainen päivä ja viivyttely vaatii valtavat uhraukset Ukrainalaisten ihmishenkien menetyksen muodossa koska Venäjälle/Putin ei ihmisten hengellä (Omiensakaan) ole mitään merkitystä kun itse istuu omassa Bunkkerissaan ja luulee, ettei häntä sieltä voida ylös kaivaa.. Saddam Husseinkin löydettiin ja kaivettiin poterostaan ja joutui narun jatkoksi ja samaa kohtaloa suosittelen tälle Venäjän Tyranni Dktaattorillekin.

 

ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu