GIGANTIN yhteistyö

GIGANTTI/ECSTER/LOVEll SUOMI Oy

Tätä ei voi maalaisjärjellä ymmärtää, että niinkin suuri kauppaketju kuin GIGANTTI sotkeutuu talläisten ”HUIJARI” perintätoimistojen kanssa yhteistyöhön antamalla heille omat asiakkaiden kanssa tekemät osamaksusopimukset ? ollaanko Gigantissa yleensä tietoisia siitä, että minkälaista toimintaa nämä ECSTER/LOVELL SUOMI OY harjoittaa !? antamalla asiakkaiden osamaksusopimukset talläisten huijarifirmojen laskutettavaksi jotka käyttävät GIGANTIN antamaa laskutusta täysin ihmisten huijaamiseen.

Toivottavasti Gigantti vastaa tähän näiden em. yritysten kanssa tekemäänsä sopimukseen.. onko sellaista olemassa… ensin huijausta yritti ECSTER ja kun se ei onnistunut niin nyt ECSTER siirsi laskutuksen LOVELL SUOMI OY.lle joka uhkailee ulosotoilla, Oikeudella, sekä aiheettomilla laskutuksillaan jotka ovat selvää huijausta ja kuinka paljon näitä tapauksia on ja miksi Viranomaiset eivät puutu näiden ”HUIJARI” yritysten toimintaan jotka ketjuttavat laskuja eteenpäin toinen toisilleen… MIKSI TÄMÄ TOIMINTA SAA JATKUA VUOSIKAUPALLA !? kun ensimmäinen yritys/”Huijaus” ei onnistu niin siirtävät asian/HUIJAUSLASKUT eteenpäin ja yrittävät sotkea ihmisten (”VANHUSTEN”) päät ja luulevat ja ehkä usein onnistuvatkin yrityksissään…. talläisissä ”Huijauksissa” liikkuu varmaan isot rahat ja valitettavasti nyt näyttää siltä, että nämä huijarit ovat iskeneet kyntensä ns. vanhuksiin joista varmaan moni maksaa näille firmoille pelästyen heidän ”UHKAILUJAAN” Oikeudella/Ulosotolla jne.

Varoitus kaikille em. firmojen laskuja saaneille… selvittäkää heidän laskujensa oikeudenmukaisuus ja jos ette itse ymmärrä asiaa/laskuja niin antakaa asia jollekin lähisukulaiselle tai paikkakuntanne esim. Oikeusaputoimiston selvitettäväksi.

Tämä toiminta pitää saada loppumaan ja kysyn vielä ? Miksi tämä saa jatkua… miksi Viranomaiset ei saa tätä loppumaan… tekeekö kukaan yleensäkään asialle mitään !?

Minun kohdalla tämä Huijausyritys ei onnistunut, eikä tule jatkossakaan onnistumaan… katso alla olevasta Linkistä asiaa koskevia aikaisempia tietoja Yle.fi/uutiset

https://yle.fi/uutiset/3-10762325

0
ReijoHelli
Sitoutumaton Kontiolahti

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan.
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa pari kertaa, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu