HALLITUKSEN TUKITOIMET !

MARININ HALLITUKSEN TOIMEENTULO !

Meillä on maassamme ns Vasemmistovetoinen Hallitus joka huolehtii ja kantaa huolta yritysten toimeentulosta, ja jakaa miljoonia ja miljardeja yritystukia kaksin käsin vähän sinne sun tänne .. ainakin näin tavallisena kansalaisena siltä näyttää ja tuntuu kun uutisia kuuntelee niin jatkuvasti puhutaan kymmenistä jopa sadoista miljoonista ja miljoonien tukipaketeista yritysmaailmaan vähän joka suunnalle ja väkisinkin on syntynyt sellainen mielikuva, että onkohan kaikki tuo tuki tarpeen ja kohdistuukohan se juuri sinne missä sitä tarvitaan.

Tätä taustaa vasten ei oikein uskoisi, että meillä on todella ”Vasemmistovetoinen” Hallitus kun uutisia kuuntelee niin herää ihan pakosta kysymys, että mihin se tavallinen perustoimeentulon varassa ja sen ulkopuolelle jäävä tavallinen köyhä ihminen on unohtunut… jäänyt ?

Tätä asiaa tämä Hallitus (VASEMMISTO) ei pysty hoitamaan ja ihmiset jäävät jopa köyhyysloukkuun ilman minkäänlaista yhteiskunnan tukea.. ainakin uutisista saa sen kuvan… ihmisiä pallotellaan taas ”luukulta” toiselle ja näillä asioilla ei näytä olevan Hallituksella mitään kiirettä… toisin kuin nuo Yritystuet.. niitä kyllä rupesi Hallitus jakamaan miljarditolkulla heti kun pieniäkin merkkejä tarpeesta jotkut tahot rupesi vihjailemaan… jopa ”etupainotteisesti”, nyt kun on kyse tavallisesta ”Köyhästä” ihmisestä joka elää köyhyysrajan alapuolella ja joutuu kerjäämään ”Seurakunnilta” etc jokapäiväisen ruokansa ja toimeentulonsa tämän Hallituksemme (Vasemmisto) toimien/toimimattomuuden seurauksena…. Marinilla ei ole mitään kiirettä kunhan vain Yritystukipaketit on kunnossa.

Ei tarvitse paljon ihmetellä sitä, että miksi opposition (Persujen/Kokoomus) kannatus on alamaissa kun  vasemmisto vetoinen Hallitus hoitaa ”OIKEISTON” (Yrittäjien/Porvareiden) asiat erittäin mallikkaasti.

Orpo ja Jussi on tässä tilanteessa täysin ”Hampaaton” kun ei ole heillä mitään mistä voisivat Marinin Hallitusta moittia koska se hoitaa em. mainitulla tavalla heidän kannattajien asiat varsin mallikkaasti ja unohtavat tavallisen ”Köyhän” ihmisen asian ja jopa perus toimeentulosta huolehtimisen…. Orpo ja Halla-Aho voisivat ruveta vaatimaan heidän asioiden kuntoon saattamista, niin olisi heilläkin jotain tehtävää tuolla Eduskunnassa.

Meidän VASEMMISTO Hallitus ei huolehdi Ihmisten ”PERUSTOIMEENTULOSTA” jonka luulisi olevan sen ensisijainen tehtävä.

Tavallinen vaikeuksissa oleva ja elävä ihminen on jäänyt Hallituksen toimesta näköjään kokonaan ”KORONAN” ja Yritysten toimeentulon ”VARJOON” tavallisena ihmisenä ihmettelen tätä ”VASEMMISTO” Hallituksen politiikkaa.

 

 

ReijoHelli

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan... Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan. Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa pari kertaa, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu