Hintojen jatkuva nousu….

Kaikki hinnat nousevat ja nyt on vuorossa ruuan hinta ja oletko huomannut mikä on suurin syy tähän aiheettomaan nousuun ?

Nyt on valitettava ruuan hinnan nousun vuoro joka kosketta kaikkein heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä kaikkein pahiten koska onhan tunnettua, että jokaisen ihmisen, myös heikompi tuloisten on ihan ”Pakko” syödä ja ostaa  ruokaa elääkseen.

Ja väitän, että tätä nousua ruokkii yleinen keskustelu, vouhotus ja julistaminen kaikissa julkisissa tiedotusvälineissä Tv pahimpana jatkuvasti kaikissa uutisissa aamusta iltaan… RUUAN hinta nousee, ruuan hinta nousee ja se todella nousee, kauppa tarttui nyt tähän ruuan hinta ”Vouhotukseen” !

Minä käyn harvakseltaan kaupassa ja todella huomaan sen heti kaupan ovesta sisään astuessani kun hedelmät ja vihannekset on ensimmäisenä vastassa niin heti huomaan selvän hinnan muutoksen ylöspäin ja käytännössä näin tapahtuu jatkuvasti, aina on hinnat selvästi muuttuneet ja menneet ja  menossa ylöspäin.

Väitän, että suurin syyllinen näihin hintojen nousuun on joku/jotkut tahot (Kauppa nyt) noiden hinnannousujen ”vouhotuksen” takana, tätä tekee kukin taho vuorollaan (niin kauan kun sallitaan ja ilkeävät tehdä) ja nyt tikun nokassa on siis ruuan hinnan hilaaminen ylöspäin ja sitä tapahtuu koko ajan ja jatkuvasti niin kauan kuin nämä meidän Tv.t etc näin julistaa kovaan ääneen.

Muistatteko miten kävi viime syksynä ja talvena Sähkön hintojen kanssa ? Heti kun ruvettiin yleisissä tiedotusvälineissä vouhottamaan, että Sähkön hinta nousee.. Sähkön hinta nousee !! niin se myös nousi ja nyt on ruuan hinta vuorossa, TV yms. ovat pääsyyllisiä tähän nyt meneillään olevaan ”Hintaralliin” !

Tässä ruuan hinnan nousussa on vain se ikävä puoli, ettei näitä nousuja voi palauttaa ja hyvittää ihmisille kuten kävi tuossa Sähkön ”hintarallissa”

Ja nyt on meidän kaikilla elintarvike kaupoilla ja ketjuilla ja vähän muillakin nousuun osallisilla peiliin katsomisen paikka.. Kaupat vetää nyt välistä ja pahasti.. näin väitän minä ja katsotaan nyt kuinka kauan tämä jatkuu ja mikä on seuraava kuluttajahinta jota keinotekoisesti ruvetaan nostamaan !?

Ja tuo hintojen nousu ja siitä saatava hyöty ei mene edes osittain sinne minne sen pitäisi mennä, nimittäin sen tuottajille ! Kauppa käärii itse kaiken voiton omiin pohjattomiin taskuihinsa.

 

ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu