Hyvinvointia SiunSote Kontiolahti

SiunSote Kontiolahti

Palvelut parani heti kun siirryttiin ja päästiin näihin ”hyvinvointialueisiin” ja tähän uuteen Sairaanhoitopiiri ja jako systeemiin.

Ainakin täällä Kontiolahdessa parani Labratoiminnot ISLAB heti, minulle on määrätty ns normaali verikokeet joihin pitää olla syömättä ja juomatta ennen kokeisiin menoa ja minä noudatin ohjetta ja menin kuten aiemminkin terveyskeskukseen verikokeisiin aamulla heti kahdeksalta ja rupesin tekemään varausta vuoronumero automaatilla niin huomasin lapun, Kontiolahden laboratorio siirtyy palvelemaan asiakkaita ainoastaan ajanvarauksella 1.1.2023 alkaen !

Siis toiminnot parani palveluhenkilökunnan osalta ! Ei tule ruuhkia eikä tarvitse tehdä työtä muuten kuin ajanvarausten ja listojen mukaisesti.. siis asiakkaan ja palvelujen kohdalla mentiin taas ainakin SiunSote/Kontiolahti asiassa huomattavasti huonompaan suuntaan, nyt pääset labraan vain ajanvarauksella ja en ainakaan minä ole saanut tällaisesta etukäteen tietoa, ennen labraan pääsi aamulla ottamalla automaatista vuoronumeron ja homma pelasi hyvin Ihmisen ja potilaan kannalta.

Nyt et sitten pääse normaaliin verikokeisiin muuta kuin ajanvarauksella ISLAB ja ajanvaraus toimii puhelimella vain arkisin Klo 12-14 toki takaisinsoittopalveluun voi jättää soittopyynnön klo 8:00-13:30

Muutenkin koko TERVEYSPALVELUT on mennyt ja menee koko ajan vain huonompaan suuntaan asiakkaan/potilaan kannalta ! Minnekään SiunSote sairaanhoitoon ja palveluihin et enää pääse suoraan soittamalla vaan aina vastaa automaatti joka lörpöttelee samat s*****n jorinat ja lopuksi kertoo, että takaisinsoittopyyntö on nyt rekisteröity palveluumme (siis tämä on sitä palvelua!?) ja teille soitetaan mahdollisimman pian ja voitte sulkea nyt puhelimen, soitto tulee yleensä monen tunnin päästä.. usein vasta iltapäivällä, mutta henkeä uhkaavassa vaaratilanteessa kuulemma voi soittaa 112 !!

Haistakaa p***a koko SiunSote hyvinvointialueen suunnittelijat ja toteuttajat, olen jo pari kertaa todennut aikaisemmin, että käykää ottamassa oppia eteläisestä naapuristamme Virosta jossa Omalääkäri etc palvelut pelaa erittäin hyvin (Siis potilas on siellä etusijalla ei hoitajat ja lääkärit) ja Omalääkäriin saat yhteyden soittamalla hänelle suoraan ja jos tarvitsee labrakokeisiin niin ainakin minä pääsin heti kun kävelin pari kerrosta alaspäin ja tulokset oli valmiit ja pääsin heti uudelleen lääkärin vastaanotolle ja koko homma oli sillä selvä !…. pikkusen on eroa palveluissa, meillä saat soitella automaatteihin ja kuunnella kaikenmaailman löpinät.

Tämä on sitä ns ”Hyvinvointia” ja palvelua Suomalaisittain ainakin täällä SiunSotessa.

ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu