Idän ihme ”Hullu Putin” !

Päivän puheenaihe !

Mestari ”Murhaaja” Putinin ohjusten risteileminen maailmalla !

Yritän sanoa nyt ajatukseni mahdollisimman lyhyesti ja totean vain sen verran, että jotain tämän kaltaista meidän Nato ja jo aikaisemmin Ukrainan yhteydessä mainitsemani ”Paperitiikeri” Länsi tarvitsee ja odottaa ennenkuin se osaa ja uskaltaa reagoida näihin Venäjän urhojen tekoihin millään tavalla ja tämäkin tapaus jää vain pelkäksi sapelin kalisteluksi….. ja jatkoa seuraa melko varmasti.

Olihan aivan selvää jo viime vuoden loppupuolelta lähtien, että Putin (Saatana ja Hylkiö) tulee toteuttamaan jotain tämän kaltaista, kuten hyökkäys sota Ukrainan kimppuun, (rupesi piirittämään panssareilla koko Ukrainaa jo silloin) ja edelleenkin vain odotetaan ja ei uskota mitä tämä ”Paskiainen” on puhunut ja mitä kertonut aikovansa… hänen alkuperäinen ajatuksensa ja sittemmin yritykset kertovat ihan selvää kieltä…. tuhota koko Ukrainan kansa maan päältä.. SIIS tuhota 40 miljoonainen kansa ja kieltää sen olemassaolo kokonaan…. sen hän on sanonut useaan eri otteeseen ja se vain ei mene meidän Lännen Lokarien kaaliin.

Siis mikä tämä Nato johon Suomi on nyt liittymässä, mikä se oikeasti on ? Ja jos Naton periaatteena on puolustaa vain omia liittolaisiaan niin väkisin herää kysymys siitä, että mikä tällainen liittouma on ja jatkoksi sitten se, että miksi ei esim. Yhdysvallat toimi kuten sen olettaisi toimivan ja miksi leikitään Ukrainan kustannuksella ja jo tapettujen satojen tuhansien ihmisten hengellä kun ei anneta Ukrainalla ja ei ole annettu sellaista asetta ja aseita, että tämä sota saataisiin loppumaan ja olisi jo saatu jos olisi varustettu Ukrainan Armeija vähän paremmilla aseilla, eikä vain pelkillä ”RITSOILLA”  kuten pikkupojat leikkivät ja ampuilevat toisiaan nurkan takaa !!

Oletan, että koko Läntinen maailma ei uskonut tämän yhden Idän ”hullun” puheita ja sen seuraukset on nyt nähtävissä ja kaikki pelit eivät ole vielä läheskään pelattu ja odotettavissa on vielä paljon muutakin, (ellei Venäjän kansa tule järkiinsä) mutta mitä…. sen aika näyttää ja toivottavasti ei se ole ”YDINASE”.

Onneksi on yksi henkilö ja sodan osapuoli joka on alusta alkaen ymmärtänyt tämän sairaan miehen (Putin) ajatuksia ja on jollain tasolla pystynyt ns Lynkkaamaan tämän murhanhimoisen maailman valloittajan aikeet ja hän on Ukrainan Presidentti Zelenski…. vain kunnon aseet ja edellytykset häneltä puuttuu ja on kielletty… toivottavasti tuo Ohjus selkkaus nyt vihdoin tämän ”Paperitiikerinkin” saa toimimaan ja ainakin aseistamaan Zelenskin armeijan siten, että se pystyy nuo paskiaiset laittamaan omilta mailtaan vaikka maan poveen jos eivät osaa ”luikkia” pakoon kuten esim. Harkovasta ja nyt Hersonista.

Ja tämä on tehtävä nyt ja HETI ennenkuin tämä ”Paskiainen” saa noita täsmä ohjuksia lisää Iranilta, mutta epäilen, että taas ei hälytyskellot soi Lännessä ajoissa vaan annetaan tuon hullun pommittaa Ukrainan kaupungit maan tasalle ennekuin Nato/Länsi toimii.. aina myöhässä ja sen maksaa edelleen Ukrainan kansalaiset hengellään.

0
ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu