ILKALLE !

En tiedä miten aloittaisin. luin päivän uutiset vasta iltapäivällä ja heti iski silmään Ilkka Kanerva on kuollut.. en tiedä Itkin hillittömästi varmaan puoli tuntia (en ole kuullut Ilkan sairauksista mitään) Ilkka oli mielestäni Suomen tasavallan presidentti Niinistön jälkeen se ainoa poliitikko jota olen kunnioittanut aina….  siis en ole minkään puolueen kannattaja ja siksi hän oli mielestäni tavallaan puolueensa ulkopuolella ja tavallisen ihmisen asialla niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Suru on suuri ja kyynel koko ajan silmäkulmassa… olemme menettäneet todella yhden merkittävän tavallisen ihmisen äänen joukostamme.

Muistan kyllä aikaisemmat seikkailusi esim. tunnettujen naisten parissa, mutta onneksi et sotkeutunut noihin juttuihin vaan sinusta kasvoi kansainvälisestikin tunnettu suuri vaikuttaja, joka on nyt siis poissa.

SURUNKYYNEL ILKKA HAUDALLESI TÄÄLTÄ KAUKAA POHJOIS KARJALASTA.

+1
ReijoHelli
Sitoutumaton Kuopio

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu