K O R O N A / R A H A

 

K O R O N A / R A H A / H I N T A

Nyt aletaan laskemaan ihmishengen hintaa kun kerrotaan toistuvasti uutisissa, että Korona ja nämä rajoitukset maksaa valtiolle 1,2 miljardia euroa per viikko, siitähän on sitten helppo laskea tuo hinta…viikossa kuolleiden määrällä jaetaan tuo 1,2 miljardia niin tiedämme tuon ”IHMISHENGEN” tämän hetkisen hinnan ja tätä nyt Marinin Hallitukselle yritetään tuputtaa ja kertoa, että miten kalliiksi nämä rajoitukset tulee ja luodaan paineita päätöksentekijöille noiden rajoitusten purkamiseksi….. ruvetaanko nyt ihmisen henkeä mittaamaan ”RAHASSA” ?

Noilla rajoitusten purkamisilla saattaa olla vielä todella kallis hinta ja pahimmassa tapauksessa Marin Hallituksineen saattaa joutua rajoitusten purkamisen seurauksena vielä palaamaan tälle rajoitusten tielle ja joutuu  rajoituksia lisäämään, tästä nyt hänen aikaisemmat ”ASIANTUNTIJAT” (THL) on varoittanut ja ovat sitä mieltä ettei nyt ole oikea aika noiden rajoitusten purkamisen aloittamiseen, mutta painehan on Marinin Hallitusta kohtaan nyt varmasti KOVA ja nyt katsotaan sitten miten tuo Marinin Asiantuntijoiden kuuleminen toteutuu vai puhuuko nyt ”RAHAN” ääni kellossa, josta on hyvin pahoja merkkejä ilmassa…. ollut jo mona päivää ja tähänhän tuo Uudenmaan Rajojen sulun purkaminenkin perustui.

Katsotaan nyt, että mitä ASIANTUNTIJOITA Marin seuraavaksi kuuntelee ja mihin hän tulevat päätöksensä perustaa ja millä hän niitä perustelee jos lähtee noiden rajoitusten purkutielle, hylkääkö hän nyt entiset asiantuntijansa (Rahan edessä) siis THL.n Pääjohtaja (Marinin aikaisempi Asiantuntija) eilen illalla lausui asiasta omana mielipiteenään, että nyt ei ole oikea aika ruveta noita rajoituksia purkamaan, koska ne on toimineet hyvin…(ja taudin huippu tulee aikaisintaan syksyllä) siis nytkö Marin Hallituksineen lähtee kokeilemaan ns ”KEPILLÄ” jäätä ja katsoo, että mitä tapahtuu.. se on kyllä vaarallinen tie ja sillä tiellä jos sille tielle lähdetään niin leikitään ihmisten terveydellä ja jopa hengellä…. kukaan ei tiedä mitä ja mitkä seuraukset noista purkamisista aiheutuu ja nyt jos koskaan pitäisi panna ”jäitä” hattuun ja ei kuunnella ns. RAHAN ääntä  ihmishenkien ja kokeilujen kustannuksella.

Kukaan ei Suomessa eikä maailmalla tiedä, eikä tunne tätä Viruksen käyttäytymistä ja noita purkamisia on nyt lähdetty eri puolilla… jopa Italiassa purkamaan tietämättä mitä ne aiheuttaa.

Nyt mitataan meidän Hallituksemme kyky hoitaa jopa sellaisia asioita joita ei yksikään Hallitus ole ennen kohdannut ja nytkin tuo tuleva on ihan hämärän peitossa… siis nyt pitäisi todella pysyä sillä tiellä joka on meneillään ja joka on hyväksi todettu… miksi nyt pitäisi lähteä ”KOKREILEMAAN” jotakin täysin uutta ja tuntematonta (Rajoitusten purkamista) ja pahimmassa tapauksessa kokeilemaan jotakin ihmisten hengen kustannuksella.

ReijoHelli

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan... Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan. Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa pari kertaa, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu