Kepun ahdinko jatkuu

Kepu nukkuu ”Ruususen” unta

Näin todella on ja ilmeisesti tämä sama uni jatkuu ja saa jatkua niin kauan kuin Annika Saarikko on Kepun johdossa !

Mielestäni Kepun alamäki alkoi silloin kun Katri Kulmunille tehtiin ne likaiset temput mitä tehtiin ja hänet syrjäytettiin koko Kepun johto kuvioista joka oli mielestäni Kepun vuosisadan virhe.

Toinen virhe mikä Kepussa tehtiin oli Annika Saarikon valinta puheenjohtajaksi, Kepussa olisi ollut useita kansan suosion omaavia päteviä vaihtoehtoja Kepun johtoon.

Kepun nykyisessä johdossa ei nähty aikoinaan Persujen uhkaa ja nousua Suomessa ns. suureksi puolueeksi ja sen he tekivät nimenomaan Kepulaisilta viedyillä äänillä ja tätä ei Kepun silloinen johto ymmärtänyt eikä osannut reagoida, eikä pystynyt estämään, katseltiin vain hiljaisesti sivusta ja ihmeteltiin, että mites tässä nyt näin käy ja kävi.

Jatkuuko tämä sama hiljainen ”hymistely” Annika Saarikon johdolla Kepussa edelleen ja vielä nytkin kun Persujen kannattajat ovat selkeästi pettyneet Riikka Purran kärkeviin ja koviin lupauksiin jotka nyt Presidentin vaaleissa osoittautuivat tyhjiksi tynnyrin kolisteluksi, Riikka Purra on mielestäni kaikkein suurin omanedun tavoittelija koko tuossa kalliolla olevassa kaartissa.

Nyt jos koskaan pitäisi Kepun johdon ”herätä” ja ryhtyä haalimaan Persujen porukoista omiaan pois ja takaisin Kepun riveihin, siihen olisi aika nyt… ja nimenomaan nyt ja heti…  iskeä ja iskeä kiivaasti ei mitenkään hiljaa nurkan takaa kuiskien vaan suoraan Persujen kimppuun… mitä Kepu ja Saarikko pelkää ja odottaa kun mitään ei tapahdu ?

Tämä Annika Saarikon johtamistapa on nähty ja se oli tiedossa kyllä jo heti alusta alkaen… suuri virhe Kepun johdolta silloin ja myös ilmeisesti nyt.. katsellaan vain sivusta, että minne nämä Persuilta vapautuvat äänet ”karkaavat”, eikö nytkään Kepussa olla hereillä kun aivan selkeästi Persujen kannatus tulee tippumaan seuraaviin Eduskuntavaaleihin mennessä sinne missä se oli ennen edellisiä Eduskunta vaaleja eli alle 10% lukemiin, nukkuuko Saarikko ja Kepu nytkin onnensa ohi vai aikooko he ryhtyä mihinkään toimiin Kepun kannatuksen palauttamiseksi ja muistutan vielä sinne juurilleen ”Santeri Alkion” linjoille.

Olen tästä kirjoittanut aikaisemminkin, että en ole kuullut vuosikymeniin yhdenkään Kepun johtotroikan suusta sanaa Santeri Alkio !!! mihin on jäänyt tämä aikoinaan  koko Maalaisliitto/Kepun perustaja ja hänen ajamansa tavallisen kansan hyvinvointiin ja elämään liittyvä Alkio Linja, tätä voivat nykyiset ja vähän entisetkin Kepun johtajat nyt miettiä ja nyt on myös sen aika ”Viimeistään”.

Riikka Purran johtama puolue ”Persut” ei ole se puolue jolta odotettiin aikoinaan todella paljon ja joka oli vielä Timo Soininkin ollessa kuvioissa mukana ns. ”Kansanpuolue”… mitä Persut on nyt !? Persut on nyt niin oikeistolainen puolue, että se ajaa reippaasti ohi oikealta jopa Kokoomuksesta !

ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu