KIINA ILMIÖ !

Oliskohan jotain opittavaa…. ihmiset osaa inspiroida kun ei ole saatavilla mitään turhia ”Värkkejä” eikä määräyksiä 🙂 🙂 🙂 ASIA N.ro 1 = Päätöksenteko Hallitustasolla… se ei toimi Suomessa eikä muissakaan Länsimaissa kuten pitäisi…. KAIKKI KORONAA KOSKEVAT RAJOITUKSET JA PÄÄTÖKSET KULKEE KOKO AJAN ”VIIKKOJA” MYÖHÄSSÄ… päätöksiä saadaan aina vasta sitten kun on Suomeksi sanottuna ”P***A” housusa ja ollaan siis aina ainakin 2 viikkoa jäljessä…..miten tässä hommassa pysyy Hallitukset meillä ja muualla mukana kun rupeaa tuo nopeampi muunnos leviämään tuolta Englannista ja se ei varmaan ole ainoa paikka missä tuota tavataan….
Nyt ei taas tehdä mitään kun on ”ROKOTE”… ja on nyt jääty odottamaan vain sitä ja kun sekin on vielä täysin epävarmaa miten se tulee toimimaan… Länsimaat kulkee koko ajan ainakin kaksi viikkoa tuon Viruksen suhteen ”JÄLKIJUNASSA” nytkin pitäisi Hallitustasolla jatkaa rajoitusten käyttöä ja niiden lisäämistä tuon viruksen leviämisen estämiseksi…. siihen saakka kunnes on täysi varmuus tuon rokotteen toimivuudesta, mutta näyttää erittäin pahalta… nyt pannaan ns. Hanskat tiskiin ja odotetaan tuota rokotetta kuin kuuta taivaalta 🙁 SEKIN KAI LOPPUJEN LOPUKSI TULEE EHKÄ KIINASTA… TOIMIVA JA JOKA EI TARVITSE MITÄÄN PAKASTUKSIA !
Kiina pääsi eroon koronapiinasta ilman laajaa rokottamista – tässä neljä syytä, miten se on mahdollista
YLE.FI
Kiina pääsi eroon koronapiinasta ilman laajaa rokottamista – tässä neljä syytä, miten se on mahdollista
ReijoHelli

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan... Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan. Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa pari kertaa, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu