Koko maailma Putinin panttivankina

PUTIN ON ”PIRU” SAATANA SADISTI JA KAIKKEA SILTÄ VÄLILTÄ

Olen kirjoittanut lukuisia artikkeleita ja varoitellut tästä täysin itsetuhoisasta ja yleensä ihmisten kärsimyksistä ja kuolemasta ”TÄYSIN” piittaamattomasta jopa sadistisesta ”MURHAAJASTA”, joka ei välitä mitään yhdenkään ihmisen kuolemasta eikä sen tai muunkaan toimintansa tuottamasta kärsimyksestä uhrille itselleen saatikka hänen läheisilleen, vaan aivan sumeilematta tekee kaiken tuhon mihin vain pystyy niin kauan kuin kuolema hänet erottaa… ilmeisesti Venäjän kansa ja hänen lähipiirinsä ei siihen näköjään pysty/halua puuttua.

Olen  todennut myös sen, että Länsi on PUTININ edessä pelkkä ”PAPERITIIKERI” joka ei uskalla, eikä ole uskaltanut toimia estääkseen tämän valtavan ”KATASTROFIN” jonka tämä herra yksin on maailmalle aiheuttanut ja tulee edelleen aiheuttamaan. ns Länsi on aina ennen ja ilmeisesti edelleenkin vedonnut siihen, etteivät halua puuttua tämän ”MURHAMIEHEN” toimintaan sen pelossa, että se ”ESKALOISI” tilannetta etc..etc tämä on naurettava ja täysin väärä kuvitelma.

Eikö meidän herrat täällä lännessä ole nähneet ja näe, että HERRA Putin eskaloi itse koko ajan tilannetta ja käyttää Lännen kyvyttömyyttä/halua estää hänen tekemisiään.

Miksi Länsi ei ole ottanut Tämän ”SAIRAAN” itsevaltiaan Tyrannin uhkauksia ja tekemisiä tosissaan.

Hänhän on koko ajan kertonut Lännelle hyvissä ajoin sen, että mitä hän ajattelee ja mitä on tulossa ja Länsi ei ole reagoinut tai edes pyrkinyt estämään hänen tekojaan millään (OIKEALLA) tavalla… ”TILANNE ESKALOITUU” !! Todella naurettavaa toimintaa Länneltä.. PUTIN on Eskaloinut ja saa näköjään eskaloida ja tehdä UKRAINASSA mitä ikinä haluaa… eikö tämä ns Länsi vieläkään ymmärrä tätä…. Putin tarkoittaa sitä mitä hän etukäteen on kertonut, kertoo ja nyt on yksi iso osa hänen toimistaan menossa ”TUHOTA KOKO UKRAINAN” kansa maan päältä ja meidän ”ESKALOITSIJAT” eivät ilmeisesti aio tehdä mitään kun pelkäävät ”MAAILMANLOPPUA” ja antavat Putinin tehdä juuri sen.

On aivan naurettavaa miten koko Läntinen ”MEDIA” kertoi Putinin tarinaa Ukrainan ”HYÖKKÄYKSESTÄ Sevastopolin laivastoa vastaan ja Länsi ja Läntiset mediat meni vipuun ja Putin sai näin kaiken Lännen huomion sinne minne halusikin… Ukraina on kohta syyllinen koko Venäjän aloittamaan ja täysin järjettömään sotaan jota se nyt jatkaa ja jos hänellä ohjuksia riittää (ja näköjään riittää) niin hän tuhoaa ihan oikeasti Ukrainan pommittamalla kaiken sen infrastruktuurin maan tasalle ja talvi ja puute kaikesta tappaa, laittaa  loput Ukrainalaiset maanpakoon, nälkään, ruuan… veden ja lämmön puutteeseen ja ”PAPERITIIKERI” ei tee mitään koska tilanne ”ESKALOITUU” 🙁

Mitä tapahtuu nyt ”MUSTALLA” entä ehkäpä vielä Välimerelläkin… katsotaan nyt ja odotetaan.

PUTIN TEKEE MITÄ HALUAA JA MITÄ ON KERTONUT JO ENNAKKOON TEKEVÄNSÄ.

ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu