Kokoomus/Orpo/Hallitus/RKP

Ihan ensin ja lyhyesti se, että ihmettelin jo heti tämän ”Rasismi” kohun alkaessa, että tästä tarvitsee yleensä ollenkaan keskustella, mutta johtunee myös osittain siitä, että olen nähnyt tätä maailmanmenoa vähän muuallakin kuin Suomessa ja olen luullut, että tämä kauhea myllytys ”Rasismi” yleensä oli tarpeellista, koska oletin ettei noista asioista tarvitse edes keskustella vaan ne ovat itsestään selviä asioita jokaiselle tavalliselle ihmiselle, mutta ilmeisesti olin väärässä koska tästä nousi tällainen kuukausia kestänyt Hallitus ”mylläkkä”.

Tätä meidän Hallitus sekoilua on nyt kestänyt jo muutaman kuukauden ja oikeastaan ei mitään muita asioita ole juurikaan käsitelty kuin tätä hirveää ”Rasismi” kohua joka on johtunut ja edelleen varmaan johtuu muutaman Persu Ministeritason aikaisemmista lausunnoista joita nyt Hallituksen muodostamisen jälkeen on ruvettu ja ruvettiin perkaamaan, kysyä sopiikin Pääministeriltä ja muiltakin Hallitus kumppaneilta, että miksi vasta nyt ja toisaalta jo nyt näin heti Hallitustaipaleen alkumetreillä on asioita joihin Hallitus olisi voinut ja voi edelleen kaatua ja kompastua…. nämä kaikki asiat on ollut tai ainakin olisi pitänyt olla myös Orpon tiedossa… yritettiinkö näitä salata vai mistä oikein on kysymys !?

Hallitus piti vain saada kasaan hinnalla millä hyvänsä (Olisikohan Ministerien palkoilla ja paikoilla jotain osaa asiassa) ja nyt se hinta on nähty… koko Hallituksen ja pienen vähemmistöpuolueen RKP.n monen kuukauden sekoilu asiassa (Paljonko paloi meidän veronmaksajien rahaa tähän Henrikssonin sekoiluun) mutta saipahan Henriksson ja RKP ilmaista mainosta ja valtavan paljon aikaa julkisuudessa ja ennen kaikkea TV.ssä… RKP on kokoaan paljon suurempi puolue ja ihmettelen kaikkea sitä mitä TV.stä esimerkiksi kansalaisille annettiin ja kerrottiin, mielestäni tämä on ennenkuulumatonta ja tuntui kyllä näin tavallisesta kansalaisesta, että ”Maja” vedätti kyllä tätä asiaa ihan tarkoituksella juuri oman ja (Pien) puolueensa imagon ja kannatuksen nostamiseksi.

Ja teki sen näyttävästi ja siten, ettei kenellekään jäänyt epäselväksi se, että meillä on tällainen ”huomattava” ja näkyvä vähemmistö Suomessa länsi ja etelä rannikolla, jopa täällä Itä-Suomessakin nyt tiedetään se, että mikä on RKP.

ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu