Korona…Hallituksen sekoilu jatkuu…

KORONAN HOITO…..ITSEKRITIIKKI

Olen yrittänyt olla näiden asioiden kanssa itsekriittinen, neutraali, puolueeton ja tekemään havaintoja em. perusteella Hallituksen ja Eduskunnan toiminnasta näissä Koronan hoitoon liittyvissä asioissa.

Ihan ensiksi asia joka on pistänyt aivan erikoisesti korvaan ja mieleen on ollut tämä paljon puhuttu maskien käyttö ja sen suositukset… ja nyt  jo osittain pakkokin.

Ihmettelyä on herättänyt jo viime kesästä lähtien sellaiset maskin käyttö suositukset, ettei ne koskaan ole koskeneet alle 12 vuotiaita, siis aivan ”KOROSTETUSTI” on ilmoitettua aina, ettei nämä maskin käyttö etc suositukset koske alle 12 vuotiaita ja he eivät ole tarvinneet käyttää maskeja koko Korona aikana, eikä ilmeisesti vielä tänä päivänäkään.

Kysynkin nyt, että mihin tämä Hallituksen ja Eduskunnan päätökset tästä lasten maskinkäytöstä/käyttämättömyydestä perustuu.. kuten alussa mainitsin niin olen ihmetellyt tätä asiaa etteikö lapset saa Korona tartuntaa.. eikö lapset levitä Korona tartuntaa, mikä on tilanne, miten on käynyt ja käymässä !?

Ei ole olemassa mitään perusteita tähän em. asiaan. Lapset osaa käyttää maskeja kun se heille opetetaan ja ymmärtävät myös käytön tarpeellisuuden kunhan se heille kerrotaan ja opetetaan…. ja aivan pienestä taaperosta lähtien…. ja lapset sairastuvat ja tartuttavat yhä enenevässä määrin tätä tautia.

Sivusta seuranneena ja ihan tavallisena ihmisenä tulee pakosti mieleen sellainen ajatus ja johtopäätös, että koko tämän Korona-ajan Hallituksemme on sekoillut toisissa asioissa enemmän ja toisissa vähemmän, mutta yleisesti ottaen päätökset Ja Koronan hoito on ollut täysin sekavaa ja kansalaisten kannalta vähintäänkin epäselvää ja epäjohdonmukaisesti hoidettu koko Korona asia.

Näitä ns ”SEKOILUJA” on seurannut ja edelleen seuraa toinen toisensa perään esim. ravintoloitten sulkutoimet… mitä järkeä tässä on ja millä perusteilla suljetaan nyt täällä Itä-Suomessa Pohjois-Karjala-Pohjois-Savo alueen ravintolat !? etenkin täällä Pohjois-Karjalassa jossa noita tartuntoja yleisestikin ottaen on erittäin vähän niihin etelän lukuihin verrattuna ja vielä suurempi ihmetys… ravintolat saa olla Lapin Hiihtokeskuksissa etc avoinna… sanon omana mielipiteenä tästäkin… tämä on täysin järjetöntä, eikä sovi ainakaan minun ajatus maailmaan ollenkaan.. ”TÄYTTÄ SEKOILUA” tämä homma.. tai ehkä tässä nyt mennään ns ”RAHA” edellä välittämättä ihmisten terveydestä ja turvallisuudesta mitään…. erityisesti tässä kunnostautuvat Persut ja Kokoomus !!

Lopuksi vielä yksi esimerkki tästä: Nyt aiotaan aloittaa rokotukset tällä Astra-Senega rokotteella, mutta vain yli 65 vuotiaille ja yrittävät perustella sitä ns ”Lapsellisella” asialla.. näitä ”VERIHYYTYMÄ” tapauksia on todettu etupäässä vain alle 65 vuotiailla !! Ei ole olemassa mitään tutkittua tietoa tai edes kokemusta siitä, etteikö näitä ns. veren hyytymisiä tapahdu yli 65 vuotiailla, (Onko näitä ryhmiä edes rokotettu Suomessa vielä ollenkaan tällä rokotteella !? ) tästä tuleekin väkisin sellainen olo, että nyt yli 65 vuotiaista  tulee ns. koe Kaniineja tässä asiassa… rokotetaan ja katsotaan, että mitä tapahtuu !? Koska tutkittua tietoa tai kokemuksia ei ole.. tai jos on niin voitteko Päättäjät esittää sellaista…. tämä ”KOKEILU” on täysin järjen vastainen ja epätodennäköinen perusteiltaan.

Minä en aio tätä rokotetta ainakaan ottaa ja samaa suosittelen kaikille muillekin yli 65v. !!?? niin kauan kunnes Hallituksella on selvästi ko. asia todistettu niin. että tuossa vain yli 65v. olisi jotain perää/järkeä.

Tämä Hallitus ja Eduskunta toimii näissä Korona asioissa ns ”MUTU” tuntumalla ja kokeilu mielellä ja muutenkin sen toiminta on ollut erittäin ”SEKAVAA” aina informoinnista lähtien koko olemassaolonsa ajan.

0
ReijoHelli
Sitoutumaton Kontiolahti

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan.
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa pari kertaa, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu