Korona/hallitus 2021

Jälleen kerran lausun tavallisen kansalaisen ja ihmisen mielipiteen tästä Korona tilanteesta sen hoidosta ja ROKOTUKSISTA.

Meidän Hallituksen ja Kansanedustajien ensisijainen ja ainoa tehtävä on tässä Korona tilanteessa toimia ja tehdä kaikkensa sen eteen, että Suomi nimisen kansan ”KOKO” kansa saadaan rokotettua niin nopeasti kuin se vain ikinä on mahdollista, siis vain tämä pitää nyt ja heti tehdä, kaikki muu on unohdettava, sillä jos tätä ei tehdä nyt heti niin myöhemmin tulemme huomaamaan sen, ettei ole niin paljon väliä sillä mitä muutakaan tehdään.

Nyt jos jäädään Sorvaamaan tätä Korona ja Rokotusasiaa muun maailman ja ennen kaikkea EU.n mukaan niin sadat ellei tuhannet Suomalaiset tulee tämän väärin valitun tien seurauksena menettämään henkensä ja terveytensä.

On yksi Valtio koko maailmassa josta Suomi voisi ottaa nykytilanteessa oppia ja se on ISRAEL joka on panostanut tähän asiaan sillä tavalla kuin tämä asia vaatii ja ”PÄÄTTÄJÄT” siellä ovat ymmärtäneet sen, että mitä pitää tehdä ihmisten pelastamiseksi tältä Virukselta… ja se on tehtävä nyt ja kaikella mahdollisella kapasiteetilla joka on valjastettu vain ja vain tämän taudin taltuttamiseen, ainakin he yrittävät siten kuin jokaisen PÄÄTTÄJÄN (Kansanedustaja/Hallitus) Suomessakin pitäisi tehdä.

Nyt ja HETI pitäisi meidän Hallituksen herätä ja nyt viimeistään Marinin on käynnistettävä kaikki voimat tämän päämäärän eteen… talous ja raha pitää tässä tilanteessa jättää Talouspoliittisten tekijöiden tehtäväksi toistaiseksi.

Tämä tie mitä Suomi nyt kulkee ja on päättänyt EU.n perässä kulkea johtaa vääjäämättä valtaviin tappioihin kaikilla osa-alueilla, miksi Marin ei nyt kuuntele noita ns. ASIANTUNTIJOITA joihin hän vielä vuosi sitten vannoi joka puheessaan luottavansa, missä se luotto on nyt ?

Tästä EU.n sanelemasta ja HOLHOAMASTA Korona/Rokotus politiikasta on irtauduttava heti ja käärittävä HIHAT (Kansanedustajat/Hallitus) ja ruvettava TÖIHIN.

Marinin ASIANTUNTIJAT on nyt siellä EU.ssa jossa hän käy viikoittain hakemassa ohjeita ja kulkee Hallituksensa kanssa tässä EU junassa tässä Korona/Rokotus asiassakin josta esimerkkinä on tuo ROKOTUS aikataulu joka muuttuu ja on muuttunut koko ajan je venyy kun vanhan miehen Henkselit ja ilmeisesti viimein katkeaa, kuten monen ihmisen elämäkin.

Vielä viime syksynä Hallitus antoi ymmärtää, että nämä Korona Rokotukset saadaan päätökseen kevään sittemmin loppukevään aikana ja jo kesällä voimme siirtyä normaaliin elämään… nyt tuo aikataulu on siis venynyt ainakin puolella vuodella jos sekään edes riittää.. HÄVETKÄÄ minä sanon ja pankaa nyt toimeksi, sillä asialle voidaan ihan varmasti tehdä paljon enemmän kuin mitä nyt Hallituksemme tällä hetkellä tekee.

Nyt ei ole ”LOMAILUN” aika !! Nyt on aika panna toimeksi… ainakin jos minä istuisin tuolla noiden päättäjien husuissa niin tuntisin kyllä suurta huolta ja vastuuta siitä, että minun tekemättömyyteni takia kymmenet ihmiset viikoittain kuolee sen takia, etten minä ole yrittänyt tehdä kaikkea sitä mitä pitäisi ja mitä varten minut sinne KALLIOLLE on valittu siis tämän ROKOTUS kampanjan pikaisesti käyntiin, sillä sehän ei edes ole käynnissä jos aiotaan oikeasti asialle jotain tehdä.

Tämä tilanne on HÄPEÄLLINEN ja jopa Naurettavan lapsellinen kaikkine turhine lupauksineen ja lausuntoineen… KANSANEDUSTAJA… jokainen teistä on vastuussa jokaisesta päivästä minkä tämä Rokotus viivästyy ja siirtyy ja suoraan siitä on seurauksena se , että te olette vastuussa myös jokaisesta viivästyneestä päivästä, sekä näistä menetetyistä läheisistämme vrt. ISRAEL joka toimii kaikella sillä tarmolla ja tavalla kuin mitä tämä koko ajan paheneva ja muuntuva Virus vaatii ja he ovat koko suoran mitan edellä meitä ja erikoisesti siinä tilanteessa jos tämä Virus vielä mutatoituu sellaiseksi, että se vaatii vielä uudenlaisen rokotteen.

Ellei Marinin Hallitus nyt toimi siten, että nämä rokotukset saadaan todella käyntiin (Israel 150000 rokotusta joka päivä) niin kysymys OPPOSITIOLLE/PERSUILLE JUSSI-HALLA-AHOLLE kuuluu… miksi ette tee asian eteen jotain (Välikysymys etc) todella merkittävää, muutakin kuin sanahelinää.. koko kansa on silloin puolellanne !? Sama koskee Kokoomusta.

Tämä nykyinen Rokotustilanne asettaa meidän Hallituksen THL.n ja STM,n erittäin NOLOON asemaan.. ei ole saatu edes noita vähäisiä Rokotuseriä perille kohteisiin.. ihmisiin !

Ja herää myös kysymys meidän Hoitaja henkilökunnalle… mistä johtuu, ettei tämä rokotusasia toimi… vai eikö tuo rokotteiden toimitusketju ja sen vaatimat asiat (Säilytys/jakelu) ollutkaan kunnossa vaikka Hallitus on viime syksystä saakka kertonut, ettei se tule muodostumaan ongelmaksi ! Missä nämä antamattomat Rokotteet”MAKAA” aikaa on kyllä ollut ihan riittävästi asian hoitamiseksi…. eikö meillä olekaan ns. ROKOTUSKETJU kunnossa.. siis eikö rokottajia ole tarpeeksi vai mistä ihmeestä tämä viivyttely johtuu ? mistä johtuu yli puolen vuoden (Toistaiseksi) lisä viivästys tuossa Rokotusohjelmassa ?

Nyt on vuosi vatuloitu tämän asian kanssa ja edelleen meillä on erittäin pahoja puutteita HALLITUS, THL, STM ja aina vain huonommalta näyttää ja em. tahot eivät ole hoitaneet eivätkä ilmeisesti aiokaan hoitaa asiaa siten kuin pitäisi ja se olisi mahdollista.. kuten  Israel on omalla esimerkillään näyttänyt vaan keskittyvät ihan epäolennaiseen (tällä hetkellä ei mihinkään.. levittelevät käsiään) tämän varsinaisen ja todella tärkeän asian ”ROKOTUKSET” sijaan.

Kansanedustajat/Hallitus ettekö ole sattunut huomaamaan, että joka päivä lähes kymmenen ihmistä kuolee tähän tautiin !? Joka ikinen päivä jonka tämä ROKOTUS viivästyy vaatii siis tällä hetkellä lähes kymmenen kuolonuhria (Jatkossa ehkä vielä enemmän) ja vastuu jokaisesta lisäviivytyksestä ja päivästä.. siis myös ihmishengistä.. vastuu siitä on teidän… ja ilman mitään selittelyä.

ReijoHelli

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan... Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan. Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa pari kertaa, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu