KORONA ROKOTUS EU/MARININ HALLITUS

IHMETTELYÄ ja kyselyä !

Jos olen väärässä niin voisiko joku Asiantuntija/Marinin Hallituksen edustaja kertoa ja kumota tämän minun huomioni ja tämän Korona rokotusten nykysuuntauksen EU.ssa ja sen tahtoa 101%.sesti noudattavan Marinin Hallituksen nykyisen suunnan Korona rokotusten suhteen.

Olen havainnoinut, että tähän saakka ja eteenpäinkin EU.n ja meidän Hallituksen suunnitelmissa on ollut ja on edelleen se, että rokotetaan ensiksi hoitohenkilökunta etc. ja yli 80 vuotiaat… ASIA ON IHAN ok.

Nämä rokotukset aloitettiin Suomessa ja koko EU.ssa suunnitelmien mukaan heti kun tämä Pfizerin ja BioNTechin sekä  Moderna-yhtiön rokotteet sai myyntiluvat (EU satsasi miljoonittain rahaa noiden rokotteiden valmistajiin ja suunnitelmiin) sitten kävikin niin, että näitä rokotteita ei tulla saamaan sellaisia määriä, että rokotukset voitaisiin viedä läpi siten kuin taudin leviäminen olisi edellyttänyt niin laadittiin suunnitelmat jotka suurelta osin ja suurin odotuksin jäi  EU.n/Suomen osalta sen varaan, että tulossa oli AstraZenecan/Oxfordin rokote jota oli luvassa miljoonittain/MILJARDEITTAIN myös EU.hun/Suomeen.

Nyt onkin sitten osoittautunut ettei EU ja sitä kautta myös Suomi saa noitakaan rokotteita läheskään toivomiaan määriä ja ei ainakaan siinä aikataulussa kuin oli odotukset ja nyt sitten on todettu ettei kyseinen rokote sovi/tehoa yli 70v. ja esim. Etelä_Afrikassa makaa nyt kyseistä rokotetta lava kaupalla ja he eivät tiedä miten ja milloin sitä siellä käytetään !?

Mielestäni nyt koko EU ja sen politiikan seurauksena on muodostunut sellainen tilanne, ettei 70-80 vuotiaille ole toistaiseksi olemassa rokotteita ollenkaan ja tällä hetkellä ei rokoteta heitä millään rokotteella (SUOMESSAKAAN) kun ei ole millä rokottaa.. (BioNTechin sekä  Moderna-yhtiön rokotteet)

Tilanne on nyt ollut jo noin viikon ajan ja näin ilmeisesti toistaiseksi tulee jatkumaan se, että EU/Suomi rokottaa Hoitohenkilökuntaa ja mikäli yli jää (BioNTechin sekä  Moderna-yhtiön rokotteita) niin rokotetaan yli 80 v. ja alle 70 vuotiaitten rokotukset on aloitettu tuolla AstraZenecan ja Oxfordin Moderna rokotteella… 70-80 v. jää nyt toistaiseksi koko rokotusohjelman ulkopuolelle kun heille ei ole olemassa mitään rokotteita koska noita em. rokotteita saa näköjään vain erittäin rajoitettuja määriä ja ilmeisesti nekin menee suurelta osin ”RAHALLA” Englantiin/Saksaan etc.

Voisiko joku Hallituksen tai muu asiaan perehtynyt kertoa sen, että miten asiassa tullaan etenemään…. luin eilen esim. sen, että Kuopio aikoo aloittaa ”ALLE” 70v. Rokotukset seuraavaksi  ja käsittääkseni näin on koko Suomen osalta.

70-80 VUOTIAITTEN ROKOTTAMISESTA EI PUHUTA MITÄÄN !?

Miksi Marinin Hallitus ei kerro nytkään tätä tilannetta ja asiaa siten kuin se todellisuudessa ja käytännössä on !?

 

 

ReijoHelli
Sitoutumaton Kontiolahti

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan... Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan. Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa pari kertaa, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu