Lännen lokarit ja PANSSARIT Ukrainalle !

Taas tänään uutisten pääaiheena on ollut Panssarien/Pantterien etc luovutukset Ukrainalle.

Ukrainalle on päätetty useiden länsimaiden mukaan luettuna Suomi näiden panssarien luovutuksesta Ukrainalle, uutisissa puhutaan aivan kuin se tapahtuisi nyt ja tässä, mutta todellisuudessa nämä päätökset aiotaan panna täytäntöön vasta ensi vuonna, siis sellaiset luovutuspäätökset joista kaikki uutiset toitottaa että Urainalle luovutetaan näin ja näin ja näitä, mutta toimitukset vasta ensi vuonna… tämä on ihan naurettava tilanne taas tältä ns Länsiliittoumalta.

Mitä ”H*******Ä… ensi vuonna !! kun juuri nyt ja heti niitä Ukrainassa tarvittaisiin, Putinin annetaan myllätä ja tappaa viattomia ihmisiä, raiskata naisia, siviilejä ja lapsia ja harrastaa kaikkea mahdollista mitä ikinä sattuvat keksimäänkään aina sotilaiden kaulan katkomisesta lähtien tuolla Ukrainassa ilman konkreettista (Panssari) tukea mielin määrin.

Olen kirjoittanut tästä Länsiliittoumasta aikaisemminkin, että minkälainen ”PAPERITIIKERI” se on ja nyt kyllä täytyy todeta, että olen ollut ihan oikeassa.

Lopettakaa uutisissa koko Panssarien ja lentokoneiden luovutuspuheet Länsimaista koska sellaista ei tapahdu ja uutisoikaa sitten kun se  oikeasti tapahtuu ja katsokaa miten toimii oikeat panssarien ja lentokoneiden toimittajat Ukrainalle.. he eivät puhu vaan toimivat ja toimittavat ja ovat toimittaneet sen mitä ikinä pystyvät eivätkä tee tästä mitään suurta numeroa.. Itä-Euroopan maat Puola etc.

Koko Suomi nimisen valtakunnan Uutisointiin jotain järkeä, lopettakaa puhuminen sellaisesta mitä ei oikeasti ole tapahtumassa, mitään panssareita eikä hävittäjiä olla Ukrainalle toimittamassa ennen kuin joskus ensi vuonna tai joskus tulevaisuudessa kunhan Putin on saanut ensin hoidettua päiviltä muutaman satatuhatta Ukrainalaista ja kidutettua heidän Naisia ja lapsia mielensä mukaan.

ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu