Marin ja viisi viisasta naista

Marin ja Hallituksensa sekoilut !

Marin kertoili aikoinaan, että hän luottaa näissä Korona asioissa vain  ns ”ASIANTUNTIJOIHIN”, mutta ei luottanut kuitenkaan enää Elokuussa kun kaikki asiantuntijat varoittelivat edessä olevan syksyn vaaroista ja siitä, että tämä Korona tilanne ei ole sellaisessa hallinnassa, että yhteiskuntaa voidaan ihan holtittomasti avata…. siis Marin Hallituksineen ei uskonut näitä Asiantuntijoita enää vaan ryhtyivät tekemään päätöksiä koko yhteiskunnan ja ennen kaikkea Ravintoloita koskevien rajoitusten purkamisen

Varsin hyvin on muistissa miten nuorempi ikäpolvi juhli ja riemuitsi Ravintoloitten avaamisesta ja kilistelivät laseja ympäri maan ravintoloissa ja Terasseilla etc. ja mites kävi ja on käymässä.. nyt nämä samat Asiantuntijat muistuttavat näistä varoituksista (aamu TV tänään) ja vieläpä moneen kertaan totesivat tämän, että he puhuivat Elokuussa näistä samoista Ravintoloitten ja yhteiskunnan avaamisen vaaroista….. mitä Marin Hallituksineen teki,hän yhtyi samaan juhlijoitten joukkoon jopa Marinin omalla (Valtion) huvilallaan.kutsumalla sinne juhliin omia kannattajiaan.

Tämä on samaa jatkumoa joka on ollut tyypillistä tälle Hallitukselle… juupas.. eipäs…. juupas politiikka jossa mennään askel eteen ja kohta otetaan kaksi askelta taaksepäin ja tämän politiikan seuraukset näkyvät nyt meidän sairaaloissa jossa ei kohta pystytä kunnolla hoitamaan enää tavallisia sairaus tapauksia johtuen siitä, että Korona potilaat kuormittavat koko terveydenhuolto kapasiteetin jo nyt äärimmilleen ja mitä on edessä ja nytkään eivät osaa tehdä tarpeeksi ripeita ja todella sellaisia päätöksiä joilla olisi nopeita ja radikaaleja vaikutuksia tilanteeseen…

Olen kirjoittanut tästä hidastelusta aikaisemminkin ja samaa käytäntö ja viivyttely jatkuu Hallituksemme toiminnassa edelleen. Nyt pitäisi saada Suomeen ns ”Toimintakykyinen” Hallitus ja en halua ja toivottavasti en myöskään enää näe näitä viittä ”VIISASTA” naista enää tuolla Telkkarin tiedotustilaisuuksissa joissa he koko viime kevään ja kesän ylistivät/”julistivat” omaa hyvin tehtyä politiikkaansa ja KORONA strategiaa.

Marin vain sattui unohtamaan aikaisemmat lupauksensa siitä, että hän luottaa kaikissa asioissa aina ns ”ASIANTUNTIJOIHIN” ja heidän tietämykseensä ja juuri vastoin näiden asiantuntijoiden mielipiteitä ja lausuntoja hän ja hänen Hallituksensa avasi koko yhteiskunnan ihan ”LEVÄLLEEN” ja sen seuraukset rupeaa nyt näkymään ja koko terveydenhuoltomme on nyt vaarassa romahtaa ja on jo osittain näin käynytkin  . kiireettömiä leikkauksia on siirretty ja nyt jo on edessä se, että ketä hoidetaan ja ketä ei ja suunta on selvä… meikäläiset ovat tuon listan häntäpäässä nyt ja jatkossa yhä enemmän tuota ns ”PRIORISOINTIA” joutuu nämä ”JUHLIJAT” tekemään.

Ihan tavallisena tallaajana olen ihmetellen seurannut tätä touhua jo viime talvesta saakka ja myös nähnyt tämän tilanteen (Jälkiviisautta”) sitä se ei ole vaan oikeasti olen ihmetellyt ja ajatellut, että näin tulee tapahtumaan ja ihmettelen näiden meidän viisaiden päättäjien kykyä arvioida (VÄÄRIN) koko tilanne…. nyt on jo löysät Hallituksella housuissa ja tämä on vasta alkua ja uutta on Etelä Afrikasta taas tulossa ! Hallituksemme ryhtyy toimiin tässäkin asiassa todennäköisesti vasta sitten kun muutamia satoja ihmisiä on kuollut ja kuopattu…. ja lentokieltojakaan tuonne suunnalle eivät osaa tehdä… tätäkin asiaa pitää odottaa muutama viikko, että saataisiin ne ”Variantit” kukaties suoraan sieltä Suomeen.

Koko Rokotuspolitiikkakin on päin p***** ja se vaatisi ihan oman lukunsa alle 12v rokottamattomuus esim.… kenen idea se alun perin on ja ”MIKSI” ?

+2
ReijoHelli
Sitoutumaton Kontiolahti

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan.
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa pari kertaa, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu