Marinin hallitus ja päätökset

MARININ HALLITUKSEN TOIMET

Oen kirjoittanut tästä Marinin Hallituksen toiminnasta jo useasti aikaisemmin ja erikoisesti liittyen tähän Koronan hoitoon ja sen ympärillä vellovaan epäjohdonmukaiseen politiikkaan.

Nyt vain yksi esimerkki tästä:

Näitä on siis paljon muitakin, mutta kun tämä on nyt pyörinyt viime kesästä lähtien Hallituksen pöydällä ja siitä ei loppujen lopuksi tullut suoraan sanottuna ei ”lasta ei paskaa” kuten suora kansan sanonta kuuluu.

Kyse on nimittäin matkailusta ja erikoisesti siihen liittyen Lapin matkailu ja yritysten toiminta mahdollisuudet siellä.

Yritykset ovat koko syksyn valmistelleet asioita juuri huomioiden Koronan erityistarpeet ja ovat odottaneet Hallitukselta ohjeita matkailun turvalliseksi toteuttamiseksi.

Hallituksen toiminta on tässä asiassa ollut aivan ala-arvoista ja mielikuvituksetonta… toki sitäkin on ollut kaiken maailman lapsellisilla ”Turvakäytävä” suunnitelmillaan joka oli alun perin aivan naurettava ja toteutuskelvoton suunnitelma, sanoisin sitä jopa ”Lapselliseksi”, samoin kuin nuo ns ”Tupla” testaukset ulkomailta Suomeen tuleville matkailijoille.. tämä lopetti viimeistään kaiken matkailun Suomeen…. ehkäpä näin oli alunperin Hallituksen tarkoituskin.

Hallituksen puolen vuoden suunnittelun lopputulos on nyt se, että koko Lapin matkailu ajetaan alas ja kuinka paljon tuon suunnittelun tuloksena tulee pohjoisen matkailualalla konkursseja ja joka tapauksessa eloon jääville yrityksillekin Hallitus on aiheuttanut satojen miljoonien eurojen tappiot joita nyt sitten Mika Lintilä avokätisesti rupeaa tukemaan satojen miljoonien edestä meidän ”VERONMAKSAJIEN” rahoilla… ne kymmenien miljardien velat  mitä Hallitus koko ajan tekee maksetaan viime kädessä ja aina me….  siis tavalliset veronmaksajat ennemmin tai myöhemmin ja sitä velkaa maksaa todennäköisesti meidän lapset ja vielä lasten lapsetkin.

Vai kuvitteleeko Lintilä tai joku muu, että ne maksaisi nuo tukea saavat yritykset… joskus kun ovat päässeet ns tolpilleen.. ei varmasti ! Kyllä ne jää tavallisen kansalaisen ja veronmaksajan ”Piikkiin” ja maksettavaksi.

Tätä Lapin matkailua ei tule pelastamaan kotimaan matkailu, se tulee olemaan erittäin vähäistä jo tuon Lapissa koko ajan pahenevan Virustilanteenkin takia.

ReijoHelli

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan... Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan. Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa pari kertaa, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu