Matkustajakoneen kaappaus

Lukashenko/Valkovenäjä/Putin kunnostautui taas.

Olen kirjoittanut muutaman kerran aikaisemmin näistä meidän diktaattoreiden olemassa olosta ja siitä vaarasta, että mitä he ovat valmiita tekemään oman henkilökohtaisen asemansa turvaamiseksi…. tämä ”Matkustajakoneen” kaappaus on hyvä esimerkki siitä, että he ovat valmiita tekemään ihan mitä tahansa oman asemansa pönkittämiseksi ja on varsin pelottavaa, että tälläisen herran kuin mister Putin on niin ”Ydinaseiden” laukaisunappi on ilmeisesti hänen salkussaan !

Tarkoitan tässä nyt EU.ta lähellä olevia henkilöitä joiden näkyvin hahmo ja johtana toimiva on tietenkin Putin ja ”KÄSIKASSARANA” toimivat Lukashenko, Erdogan ja samaan sakkiin kuuluu myös Syyrian Putinin alaisuudessa toimiva diktaattori Bašar alAssad, joista tietysti pahin ja pelottavin vallassa olevista on nytkin viimeisimmän tapauksen (”Lentokonekaappaus”) taustapiruna toiminut mister Putin ja hänen valtava tiedusteluorganisaatio joka on valjastettu juuri hänen tarpeitaan vastaavaksi ”NYRKIKSI” joka on todella mahtava ja suuri organisaatio jonka haarat ja kynnet ulottuu ihan joka puolelle maailmaa ja erikoisesti nyt EU on hänen silmätikkunsa jota hän ei ole saanut oman käskyvaltansa alle ja johon hän kaikilla toimillaan koko ajan pyrkii… hajottamaan koko EU.n yhtenäisyyttä ja pala palalta murentamaan ja sekoittamaan koko EU pakkaa.

Ihmettelen näitä meidän poliittisia (EU) johtajia Marin mukaan luettuna siitä, että he eivät ole ottaneet ja eivät vielä nytkään (ilmeisesti) ota riittävän vakavasti tätä joukkiota ja aseta kerralla sellaisia sanktioita näitä vastaan joilla olisi jotain merkitystä… nämä kaikki nykyiset jo voimassa olevat ja ilmeisesti tulevatkin (Jos nyt EU ei ryhdistäydy) pakotteet ovat täysin naurettavia ja toimimattomia.. on kuin ”TIKKARI” hiekkalaatikolla otettaisiin lapselta pois ja kuvitellaan, että sillä asia korjaantuu… tämä on naurettavaa politiikkaa.

Tämä leikkiminen näiden kanssa ”Hiekkalaatikolla” pitäisi lopettaa HETI ja määrätä sellaisia sanktioita joilla olisi jotain todellista merkitystä…. Putinille on ihan sama se, että minkälaisia sanktioita Valkovenäjälle asetetaan.

Tämä matkustaja ”Lenokonekaappaus” (Edellinen alas ampuminen) on todella törkeä teko ja osoitus siitä, että kuinka tehokas ja kaikkialle ulottuva tiedustelu (SVR/FSB ex KGB jolla nimellä se edelleen toimii ValkoVenäjällä) ja sen lonkerot ovat ja Putin entisenä AGENTTINA tietää ja tuntee tämän toiminnan kuin omat taskunsa ja osaa sitä myös johtaa kuten tämä tapaus osoittaa miten tarkassa seurannassa yksittäiset ihmiset kuten tämä oppositioaktivisti Raman Pratasevitš ovat ja hyvässä muistissa on myös Kripalin myrkytykset ja parhaillaan Navalnin tapaus…. yhteistähän näille jo vangituille ihmisille ja heidän lausunnoilleen on se, että he kertovat juuri sitä mitä heidän tahdotaan kertovan tai jos he eivät näin tee niin se tietää varmaa kuolemaa.

Putin jatkaa tätä ”Hiekkalaatikko” leikkiään niin kauan kun EU johtajat siihen suostuvat, eikä näillä ”Tikkarin” viemisillä ole hänen toimiinsa mitään vaikutusta.

Saksa on tämän Hiekkalaatikkoleikin johtaja EU.n edustajana ja toimii vain omien intressiensä ja etujensa mukaisesti ja muut EU maat suostuvat kiltisti Saksan johtamiin leikkeihin…. kuinka kauan kestää, että EU ja muu maailma (USA) tulee järkiinsä ja laittaa stopin näille Putinin toimille ? Hän jatkaa niin kauan kunnes lopetetaan puhuminen ns ”PAKOTTEISTA” (”Tikkareista”) joilla ei ole mitään merkitystä Putinin Venäjälle enempää kuin Lukanshenkonkaan johtamalle Valkovenäjälle.

Saksa.. Saksa ja jälleen Saksa ja ”KAASUPUTKI” ja sen hankkeen paneminen jäihin olisi ehkä pannut hiukan Putinin miettimään ja varomaan tälläisiä siirtoja joita hän nyt yhden ”Käsikassaransa” Lukashenkon avulla tekee… nyt jos EU ei halua/Pysty asettamaan todella järeitä ei Pakotteita vaan ”TOIMIA” Putinia ja Lukashenkoa vastaan niin on vain ajan kysymys, että mitä mister Putin tulee seuraavaksi tekemään koska hänen selvä ja ainoa tavoitteensa on pyrkiä kaikin keinoin hajottamaan tämä EU ja sen yhtenäisyys ja ratkaiseva tekijä EU.ssa on juuri Saksa ja se, että mitä se tekee ja haluaa…. lopettaako se ns. oman edun tavoittelu politiikan vai hajoaako tämä EU todella kuten Putin tavoittelee…. Saksa/EU leikkii ns. tulella Putinin kanssa.

+1
ReijoHelli
Sitoutumaton Kontiolahti

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan.
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa pari kertaa, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu