Metsään meni hallitus

Toivottavasti olen väärässä, mutta kaiken sen tiedon perusteella mitä maailmalta tulee tästä Omronista niin meidän hallitus teki taas sellaisen päätöksen jolla on erittäin vakavat ja turhiin kuolemiin ja sairaanhoitoon johtavat seuraukset… en ymmärrä, että eikö tuolla Hallituksessa ymmärretä asioista mitään vai pelataanko siellä nyt peliä ”RAHA” RAHA… ja ihmisten terveyden ja hengen kustannuksella.. nyt tehdyt päätökset ovat aivan riittämättömät ja ”AINA” myöhässä.. odotin nytkin, että esim. Ravintoloille olisi tullut ”Täyssulku” alkoholin myynnin osalta  ja vain ruokatarjoilua tilauksesta ja noutaen olisi ollut minimi ja sulku voimaan heti.. jos olen oikeassa niin sulkuja tulee taas tipoittain ja tätä virusta ei saada torjuttua saatikka sen leviämistä estettyä.. kysymys kuuluukin, että onko Hallituksella tarkoituskin sellainen, että sen annetaan levitä valtoimenaan ja kuvitellaan sitä kautta saatavan immuuni tuolle virukselle.. sen seuraukset nähtiin naapurissamme Ruotsissa edellisen aallon yhteydessä… sitäkö meidän Hallitus nyt tavoittelee… ”Ruotsin mallia”…. kirjoitin tästä jo aikaisemmin, että ”JUNA MENI JO” ja se pitää paikkansa.. Herrat ja Rouvat eivät Hallituksessamme ymmärrä asiaa ollenkaan tai sitten toimivat em. tavalla.. tämä on aivan käsittämätöntä, että meillä saa tällainen Hallitus toimia…. ja jos yhtään ymmärrän tätä asiaa niin lähdettiin juuri sille tielle josta on kuulunut varoituksia ja jos kaikki tiedot maailmalta pitää paikkansa niin asiaan pitää Hallituksen palata todennäköisesti aika pikaisesti, mutta hehän lähtevät Joulun viettoon ja lomille muutenkin.. maa ja ihmiset on ihan ”HEITTEILLÄ”

Toivottavasti olen väärässä, mutta pelkään pahoin, että nyt on tosi kysymyksessä ja Hallitus ei puuttunut asiaan sillä vakavuudella ja tehnyt pika..pika ratkaisuja kuten olisi pitänyt ja ratkaisut ja rajoitukset ovat aivan riittämättömät ja niitä joudutaan korjailemaan ja paikkaillaan taas kuten aiemminkin ja aina ollaan ”MYÖHÄSSÄ”

ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu