Missä Suomi menee ?

Tämä tavara on kulkenut rajan yli hyökkäyssodasta huolimatta: Venäläinen bitumi kelpaa edelleen tien päällysteeksi ja konfliktipuu tekee kauppansaRakennusyhtiö Peab käyttää päällystystöissä vieläkin venäläistä bitumia ja itänaapurin sahatavara myi keväällä entiseen malliin. Heinäkuussa voimaan astuvat pakotteet katkaisevat puukaupan, mutta eivät vaikuta euromääräisesti suurimpaan tuontituotteeseen.

Em.. Lainaus uutisista US tänään.

Siis tämä on ihan käsittämätön juttu tavalliselle tallaajalle !!!! Eikö kaiken kaupan ja liikenteen pitänyt pysähtyä Suomen ja Venäjän välillä jo heti kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan !?

Ketkä käyttävät näiden yritysten tuotteita tai palveluja.. tuette suoraan Putinin rahakirstua jolla hän tappaa ja tapattaa satoja lapsia Ukrainassa nyt ja koko ajan… ja sen lisäksi viattomia naisia ja siviilejä ns ”HARHA” iskuillaan.. pääasia kunhan jonnekin osuvat ne ohjukset ja tappavat milloin missäkin ja ketä tahansa.

ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu