Nyky Saksa ja sen EU-politiikka

MITÄ SE ON !?

Varmasti jokainen meistä vanhemmista ihmisistä muistaa mitä tämä meidän kumppanimme Saksa ja sen ”Fyrer” aikoinaan teki ja sai aikaan Suomessa ja paljon enemmän muualla maailmassa.

Tehtiin Saksan yllyttämänä ns Suursuoemea kohtalokkain seurauksin ja jota jopa itse Matriisi Fyrer kävi täällä innostamassa ja sai Suomalaiset hullaantumaan ja kuvittelemaan, että nyt tehdään suur-Suomi… ja historiasta voimme lukea sen, että kuinka kävi.

https://www.sodanjaljet.fi/jatkosota/usko-saksan-voittoon-ja-apuun-on-viitoittanut-meidan-tiemme/

Ja tänään kun olen jo kulkemassa oman tieni loppua kohti niin luen ”LÄPI” historiaa ja Saksan käyttäytymistä !

Muistan varsin hyvin kuinka Saksalaiset kulkivat aikoinaan maitoautojen perässä Suomessa  ja varastivat maanviljelijöiltä ja ihmisiltä meijeriltä ihmisten tilaamat tuotteet… kermat, juustot, voit ja kaikki maitotuotteet vuosien ajan ja tämä oli ihan yleisesti tiedossa, mutta ”ROSVOILLE” ei voitu tehdä mitään Suoraan sanottuna ”V*****aa” taas tämä Saksan venkoilu.. nyt yrittää nuolla Putin/venäjä”Pe*****ä”   (En tiedä onko Putinia edes enää olemassa) Videot ja kuvat on kuten Mao Tse Tungilla aikoinaan !? Missä yhdenkään länsimaan Video Dokumentti  Putinista on ?… voi olla, että olen väärässä.. ”SORRY”.

Suomi on ollut ja tulee olemaan todellinen ”Panssarieste” Putinin Venäjälle esim. Ruotsin kannalta, kuten on ollut kautta historian… Suomi on puolustanut, myös… tosin vähäisten Ruotsalaisten voimin omaa itsenäisyyttään ja samalla myös ”SUORAAN SANOTTUNA RUOTSIA” Venäjältä, Putinista päästään toivottavasti mahdollisimman pian eroon ja saadaan rauha maan päälle.

Saksa vetää tässä nyt taas..kyllä lyhemmän korren kun se edelleen myötäilee Putin/Venäjä akselia ja en ihan oikeasti yämmärä tätä nykyistäkään Saksan johtoa.. mitä he kuvittelee !?

0
ReijoHelli
Sitoutumaton Kuopio

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu