NYKYVENÄJÄN PUTIN JA MUUT IHMEET !

Putin nousi kolmantena päivänä kuolleista ja on tuleva Valtaistuimeltaan tuomitsemaan koko Urainan kansan ja sitä tukevan Lännen ikuiseen ”HELVETTIIN”

Se tuo itä-naapuri on sitten aika ihmeellinen Valtakunta … sieltä kohta lentelee ohjukset kymmenen kertaa ääntä nopeammin ja ihmiset paranee ja nuortuu parissa yössä 20 vuotta.

Putinin valtakausi jatkuu vielä ainakin 30 vuotta ja noita kuvia ja videoita löytyy tuon valtakunnan arkistoista varmaan ainakin tuoksi ajaksi, että voidaan pitää Putin hengissä ja maan johtajana ja hän eikun nuortuu kohta on parikymmpinen ”KASAKKA” ratsun selässä ja kiitää pilvien halki koko Valtakuntansa taivaalla.

Kuinka moni uskoo noihin tarinoihin ja kuvitelmiin kun verrataan todelliseen Putiniin joka esiintyi sotapäällikkönsä ”Shoikun” kanssa muutama päivä sitten… nyky Venäjälle kaikki on mahdollista.

Tämä riittäköön tällä kertaa ja en ota toistaiseksi aikaisempia kirjoituksiani mister PUTINISTA takaisin ainakaan ennen kuin tulee vähän vakuuttavampaa tietoa herramme Putinin kunnosta.

0
ReijoHelli
Sitoutumaton Kuopio

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu