Päivän Koronaa ja vähän Kepuakin

Meidän nais Hallitus on pihalla kuin ”Lumiakka”

>Hallituksen pitäisi kaikella tarmolla pyrkiä tämän Viruksen ja taudin pysäyttämiseen, ei siten kuin nyt tehdään ja toimitaan… pyrkiä hidastamaan sen leviämistä…. tämä toimintamalli on erittäin suuri virhe koko yhteiskunnan ja ennen kaikkea meidän kaikkien yrittäjiemme kannalta.<

Edellä pieni pätkä kirjoittamastani Artikkelista jo maaliskuun lopussa 2020

Kuinkahan kauan menee ennen kuin Kepu herää todellisuuteen ja ottaa lusikan kauniisti käteensä ja myöntää erittäin suuren virheen kun läksi ns. ”Takuumieheksi” Marinin Hallitukseen jossa ei ole minkäänlaista kokemusta tästä Koronan eikä paljon muidenkaan Valtiollisten tehtävien hoidosta nyt eikä ole ollut alun alkuaankaan….. koko Hallitusviisikkohan koostuu kokemattomista nuorista naispolitkoista joita alkuun todella ylistettiin ja pidettiin jonkinlaisena Super hyvänä asiana ja uudistajana politiikassamme…. uudistuksia on kyllä tehty, mutta mitkä on sen seuraukset… naiset kyllä osaavat puhua, mutta on tullut nyt viimeistään ihan selväksi se, ettei pelkät puheet riitä vaan tarvitaan ”JÄMÄKÄSTI” tehtyjä päätöksiä nyt pikaisesti.

Ilmeisesti Kepun päättävissä elimissä ei ymmärretä sitä, että miksi koko Kepun kannatus ja yleensä Imago on romahtanut ja ei myönnetä sitä, että näitä virheitä on tehty jo vuosikausia ja Sipilä löi ns sinetin tälle suunnalle joka on ja tulee pysymään alaspäin mikäli jotain radikaalia siellä johtotroikassa ei tapahdu ja tehdä, mutta näyttää siltä, että homma jatkuu ennallaan ja samat henkilöt (Naiset) saavat ajaa aikoinaan suuren ja kunnioitetun puolueen täysin tuuliajolle ja lopun partaalle… siinä ollaan Kepun piirissä tällä hetkellä ja vaikuttaa siltä ettei pelastajaa tähän Kepun alennustilaan ja ahdinkoon ole edes näköpiirissä… missä on se Kepun Vankka miesjoukko joka aikoinaan johti puoluetta ja maatamme varsin menestyksekkäästi kaikkien todella vaikeitten aikojen läpi jo 90 luvun lamasta lähtien aina siihen saakka kunnes puolueessa lähdettiin ns. ”Harharetkille” ja annettiin puolueen johto nykyisen kaltaisille AMMATTIPUHUJILLE joiden sanomaan ei kansa enää usko ja osaa lukea sitä erittäin hyvin ja tällä nyky Hallituksella on tullut tien pää ja seinä vastaan ja nyt viimeistään pitää Kepun kääntää pikaisesti kelkkansa tai sitten ”HAUDATAAN” koko puolue… vai onko yksityisten Ministerien etu ja palkkapussi nyt tärkeämpi kuin koko puolueen ja kansan etu.

Viimeisin ja erittäin paha virhe Koronan hoidossa tällä naisjoukkiolla oli tämä yhteiskunnan ns. täys avaaminen 24.9 jonka seuraukset näkyvät nyt aivan selvästi korona käyrässä joka on taas lähtenyt kipuamaan kohti pilviä ja jatkaa samaa rataa ellei tehdä taas jotain uusia rajoituksia…..tilanne taitaa olle yli 30% nousua tuosta syyskuun 24 pv. lähtien ja käyrä kääntyi ihan samalla kuin kytkimestä kun rajoitukset poistettiin. ei riitä näillä naisilla pitkäjänteisyys.

Heti kun ollaan pääsemässä vähän parempaan tilanteeseen niin luulevat, että nyt se on ohi ja selätetty… missä on nyt se usko ns. ”ASIANTUNTIJOIHIN” jota Marin aina toitotti (esim. THL STM) jo vuoden 2020 alusta lähtien.. se oli hänen ns. tavaramerkki alkutaipaleellaan.

Tilanne on ollut ja jatkuu täysin poukkoilevana ”eestaas” politikointina jolle ei näy loppua ja jonka seurauksia voi vain arvailla.

0
ReijoHelli
Sitoutumaton Kontiolahti

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan.
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa pari kertaa, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu