Persujen vuosisadan huijaus

Persut/Hallittu Hallitus

Kaikkien aikojen suurin vedätys ja vaalilupausten täydellinen romukoppaan heittäminen, siinä lyhyesti koko Persujen ja Riikka Purran toiminta nyt Hallitusneuvotteluissa ja todennäköisesti myös tulevassa politiikassaan ja Hallituksessa. (Veikko Vennamo kääntyisi haudassaan kuullessaan tästä puolueensa nykytoiminnasta)

Kaikilla Persuja äänestäneillä (heikompiosaiset/köyhät) lienee varmasti ihan tuoreessa muistissa kaikki ne lupaukset ja Persujen pääteema käydyissä vaaleissa, ”pienituloisten ja kaikkien heikompiosaisten asioiden ajaminen Eduskunnassa/Hallitus”, kaikki näyttää tässä vaiheessa siltä, että Persut/Riikka Purra on kääntänyt koko nuo ajatukset täysin päälaelleen ja on nyt näyttänyt oikean karvansa…. olen viitanut tähän jossain kirjoituksessa jo aikaisemminkin: ”Persut/Purra ajaa politiikassaan reippaasti ohi ”OIKEALTA” kaikkien poliittisten puolueitten, jopa Kokoomusksen.

Nyt sopiikin kysyä, että kuinka moni vai peräti kaikki Persujen Kansanedustajat ovat nyt Purran kannalla kaikissa noissa Hallituskaavailuissa Kokoomuksen ”Apupuolueena”, tämä on kaikkien aikojen suurin ”PUHALLUS” politiikan historiassa minun 77v. elämäni aikana ja näin tämän pelin politiikan jo -90 luvulla käydyissä Hallitusneuvotteluissa ja kaikenlaisessa suhmuroinnissa jossa Koivisto toimi ns. takapiruna ja toteuttajana Kepun merkittävin tekijä ja toimeenpanijana toimi tuolloin Esko Aho (Venäjän ”Lähettiläs”)

Kepusta enemmän Googlettamalla hakusanoilla ”Kepun koko historia”: koko Kepun toiminnan kannalta tärkein henkilö Santeri Alkio on ihan oikeasti haudattu ja näyttää, että sen myötä haudataan myös koko Kepu ilman noita Alkion aatteita… yksikään Kepun johtohenkilö ei ole edes maininnut viimeisiin kymmeniin vuosiin koko Alkion nimeä saatikka tehnyt jotain hänen ja koko Kepun perus ajatuksia. politiikassaan.

Olen kirjoittanut tästä Kepun ns. ALAMÄESTÄ mm.ssa 4.4.2023 täällä otsikolla: ”Kepun alamäki jatkuu ja jatkuu…” ja tuosta artikkelista selviää mielipiteeni koko Kepun nykytilasta.

Mutta palataan tuohon alkuajatukseen ”Persut” Riikka Purra ja jos tuo Hallituskoalitio toteutuu mitä nyt kaavaillaan niin mielestäni tämä Hallitus pitäisi kaataa keinolla millä hyvänsä, koska tästä tulee ”Katastrofi” juuri noille ryhmille jotka Persuja on  pääosin äänestänyt ja Suomeen pitäisi järjestää uudet vaalit, Persut on nyt päässyt valheellisilla ja jopa kansalaisia ”Huijaavilla” lupauksillaan tuohon asemaan missä se nyt on.

Persujen uusi ”Iskulause” voisi olla tuo kuuluisa ”KÖYHÄT KYYKKYYN” näin sen nykyjohto ja koko puolue toimii.

RKP tekisi todella viisaasti nyt jos se jättäytyisi tästä Orpo/Purra kaavailemasta Hallituksesta pois.

Tämä olisi Historiallinen teko RKP.ltä joka on aikaisemmin ollut Vakio Hallituspuolue missä Hallituksessa tahansa, mutta ne Ministeripaikat ja palkat taitaa viedä voiton ja periaatteet heitetään sielläkin Romukoppaan.

ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu