PIETARIN SEIKKAILUT

PIETARI VENÄJÄ

Lippuja voi myös pyrkiä hankkimana suoraan Uefan verkkokaupasta.

Ihan tavallisen kansalaisen mielipide tästä jalkapalloilusta ja sen ihmemaasta Suomesta.

Ihmetystäni herätti jo heti alkuvaiheessa se  kun tuli tieto siitä, että Suomi-Belgia jalkapallon karsintaottelu on päätetty pelataan PIETARISSA ! heräsi heti kysymys siitä, että miksi juuri Pietarissa ?

Yhdessä lähialueemme pahimmassa ”Koronapesäkkeessä”, en ollut uskoa korviani kun asiasta ensi kerran kuulin ja en uskonut sen toteutuvan, mutta koska UEFA oli näin päättänyt niin siellähän se piti pelata.

Kysymys kuuluukin, että miksi päättäjät (Hallitus) ei asiaan puuttunut (UEFA.ko sen määrää) ja mikä tuolla Venäjällä on muuttunut sen jälkeen kun Koronan alkuvaiheessa rajat oli tiukasti siihen suuntaan kiinni, miksi ne on nyt avoinna ja miksi sinne päästettiin tuhansia jalkapallo faneja hakemaan ihan varmaa Korona tartuntaa jonka lopullinen luku ja lasku (sairastuneet hoito/kuolemat) sen seurauksista selviää lopullisesti vasta parin viikon päästä.

Seurasin kyllä itsekin näitä Jalkapallon EM- otteluita, mutta vain telkkarista, mutta ihmettelen myös näitä ns ”faneja”, että miksi hekin lankesi tuohon UEFA.n Korona ansaan, ihan lyhyesti ja enempää selittelemättä asia joka on ihan selvä… RAHA..raha se oli UEFA.lle tärkein kriteeri ottelupaikkaa valittaessa (Katsojia ei muissa maissa katsomoihin olisi päässyt tuollaisia määriä) ja se, että Suomesta tuonne tiedettiin jalkapallofaneja löytyvän vaikka ”Henkensä” kaupalla.. kuten kävikin.

Ensisijainen vastuu tästä Koronan hakureissusta kuuluu maamme Hallitukselle…. miksi raja Venäjälle yleensä on avoinna… painostaako Venäjä Suomea kukaties vai mistä on kysymys ?

Onko Koronatilanne nyt Venäjällä muuttunut siitä alkuajoista kun raja oli kiinni… ilmeisesti on, mutta paljon huonompaan suuntaa.

Toinen Hallituksen paha virhe minun mielestä oli taipua MaRan painostukseen avata ravintolat ja kaikki yleisötilaisuudet juuri Juhannukseksi, mutta näinhän Marin oli luvannut jo viikkoja sitten, että meillä päästään viettämään Juhannusta ihan normaalisti !

Nyt odotamme pelonsekaisin tuntein näiden kahden erittäin pahan ”mokan” seurauksia parin kolmen viikon päästä ! Mitkä on seuraukset ja mitä sitten ”SULJETAAN

Toivottavasti tämä pelko ja Skenaario ei tule toteutumaan, mutta erittäin suuret mahdollisuudet siihen on olemassa, että tulee vielä pahoja yllätyksiä ja takaiskuja THL.lekin joka ei ole asioihin myöskään syytön vaan on jopa osallinen niihin.

P:S Kuvitteliko nämä meidän ”Potkupallofanit”, että Suomella olisi pienintäkään mahdollisuutta saada edes se yksi piste Belgialta (LAHJAKSI) vai mitä he kuvitteli.. ehkä näin, että Suomesta on nyt Yks Kaks tullut joku ”Potkupalloilun” suurvalta kun se sai Tanskalta surullisten tapahtumien johdosta ns ”Tuuri” voiton 🙁

+1
ReijoHelli
Sitoutumaton Kontiolahti

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan.
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa pari kertaa, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu