Prigožinin taival loppui

Jevgeni Viktorovich Prigožin ei tippunut kuitenkaan miltään parvekkeelta tai kerrostalon ikkunasta vaan ihan rehellisesti Putinin käskystä tapahtuneessa lentokoneen joko räjäyttämisessä tai alas ampumisessa Putin sai kaksi kärpästä samalla iskulla kun samassa koneessa sattui olemaan Wagnerin perustaja Dmitri Utkin sekä ilmeisesti muitakin Wagnerin merkki henkilöitä.

Varsin oikeassa oli Jyri Lavikainen tässä Yle.n jutussaan jo 25.6. 20:15Päivitetty 25.6. 20:16  https://yle.fi/a/74-20038302

>Ulkopoliittisen instituutin asiantuntija Jyri Lavikainen arvioi, että palkkasoturiryhmä Wagnerin johtaja Jevgeni Prigožinin henkiinjääminen olisi poikkeuksellista.< kesti kuitenkin melkein 2 kuukautta, mutta muuten meni juuri kuten Lavikainen jutussaan kertoi.

Putinilta kesti näin kauan vain sen takia, että hänellä meni sormi suuhun siinä kun hän ei osannut/tiennyt, että mitä Kokkinsa kanssa pitäisi tehdä siinä vaiheessa kun Jevgeni Prigozin teki yllättäen tuon kapina yrityksen, mutta johan hän lausui myöhemmin, että Pettureille kyllä kostetaan ja näin nyt sitten tapahtui ja jopa niin hienosti, että koneen tippumispaikalla tuolla Arojen keskellä sattui olemaan kuvausryhmät valmiina tuossa vaiheessa kun kone oli juuri tippunut, vai miten nuo paikalta tulleet videot on muuten selitettävissä. (Ilmeisesti ammuttiin alas ja näin tarkka paikka tiedettiin jo ennakkoon)

Näin toimii meidän ”Hitleriäkin” härskimpi (Etsintäkuulutettu) ”Rikollis”valtion johtaja joka ei välitä mitään siitä kuinka monta, ehkä sivullistakin kuolee, kuten olen monesti kirjoittanut täällä jo aikaisemmin kaiken maailman Tsetseenien joukkosurmat, koulusurmat, lähi-Itä etc etc.

Putin on ja tulee jäämään historiaan kautta aikojen yhtenä maailman julmimpana Diktaattorina ja ”MURHA MIEHENÄ” jolle ei ainakaan lähihistoriassa löydy vertaista.

Täytyy vain ihmetellä, että tällä vuosituhannella tällainen on yleensä mahdollista ja nytkin naisten, lasten ja siviilien tappaminen saa jatkua päivästä toiseen Ukrainassa ja katseet kohdistuvat kyllä tässä asiassa nyt aika voimakkaasti Länteen ja sen toimintaan ja asetoimituksiin joiden viivyttelyn takia nuo nykyiset Ukrainassa tapahtuvat ja jatkuvat murhat saa jatkua siten, että Eurooppa/USA ei saa yhtä Murhamiestä pois päiviltä vaan hän saa tapattaa ja jatkaa edelleen meidän silmiemme alla ja edessä tuota Murhaajan toimintaansa.

Kaikki asetoimitukset Ukrainalle ovat olleet ja ovat edelleen kuukausia myöhässä josta syystä tuhannet ja tuhannet siviilit ja kohta jo tuhanteen nousevat lapsiuhrit saavat surmansa tämän vitkuttelun esim. Saksa on ollut yksi jarru vaikka paljon on aseita antanutkin, mutta tosi on.. aina liian myöhään.

”Pelko Eskaloituminen” Lopettakaa tuo Piirileikki ja antakaa Ukrainaan sellaiset aseet ja järjestelmät, että se saa tämän viattomien siviilien ja lasten tappamisen loppumaan pikaisesti ja siihen Lännellä on eväät, vai annatteko Murhamies Putinin jatkaa tuota Ukrainalaisten ”TEURASTUSTA”

Vaikuttaa siltä, että Ukraina on Lännen jonkin sortin Venäläisten ja Putinin  koe/Testirata/Kenttä kun näin tapahtuu ja Ukraina maksaa siitä todella kalliin hinnan.

ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu