Purran ”Orpo” Hallitustaival

Suomen Hallitus on yhtä kuin Petteri pyörittäjä ja Persujen ”Takinkääntäjä” Purra, juuri muiden ääni ei tuolla Hallituksen riveissä kuulu eikä myöskään julkisuudessa juurikaan näy.

Suomen poliittinen ja myös taloudellinen ympäristö on mennyt tämän meidän oikeistohallituksen aikaan ihan p*****n ja oppositio on mitä on… eivät saa rivejään kuntoon eikä minkäänlaista kunnollista vastusta ole siitä tälle nykyiselle Hallitukselle, eikä sen politiikalle ja ei varsinkaan talouteen liittyviin kysymyksiin, koska Kepu ja SDP eivät löydä juuri missään asioissa toisiaan.

Suomessa nousi valtaan sellainen Oikeisto populistinen Hallitus jonka kaltaista en minä koko ikäni politiikkaa seuranneena (sivusta vuodesta 1960 lähtien) ole nähnyt !

Ja mikä ihmeellisintä niin yks kaks Suomesta tuli ”KÖYHÄ” rahaton ja velkainen maailman ”ONNELLISIN KANSA” ja kaikki rahat loppui ”yks kaks” kun Kokoomus ja Persut pääsivät sotkemaan näitä Suomen asioita ja mikään ei ole enää ennallaan täällä kotimaassa saatikka muualla maailmassa  ja nyt ei ole muuta keinoa Orpo&Purra kuin satsata kaikki mahdollinen Hallituksen voima ja valta ja keksiä kaikki mahdolliset ”Hiiren kolot” joista löytäisivät kaikkein pienituloisimmilta viimeisetkin ”Ulosmitattavissa” olevat varat ja elin-mahdollisuuden ja paljon julkisuudessakin olleet asiat ja tästä vain muutama paljon esillä ollutta esimerkkiä Oluen/polttoaineiden verotus, kaikkein rikkaimpien veronalennukset, etc etc etc.

Ymmärtääkö Petteri Orpo/ Riikka Purra sen, että kuinka suuri ”STESSI” ihan tavalliselle ihmisellä tämä leikkauspolitiikka aiheuttaa sen lisäksi, että koko maailman asiat on ihan sekaisin josta sinänsä jo kaikki asioita seuraavat ihmiset kärsivät.

Tämä Hallitus (Orpo&Purra) tekee juuri sitä mistä usein on puhetta… pistää ”KÖYHÄT” kyllä oikeasti kyykkyyn ja pakottaa ihmiset menemään  entistä enemmän  nyt sitten toimeentulo luukulle ja tämä politiikka tulee jättämään Suomi nimiseen valtioon pysyvät ja todella Onnellisen maan kahtia jakavat jäljet.

Lopuksi kommentti vielä Purra/Persut jotka Purran havaittua että tämä Ministerin tuolihan on ihan hyvä ja tuottoisa paikka istua ja nyt kun EU-vaalit lähestyvät niin Purra… väitän näin…. käänsi koko Persujen ”TAKIN” nurinpäin ja Puolue ohjelmaa muokattiin niin, että seuraavassa ohjelmassaan ”Purra” Persut tulee EU myönteinen puolue, ellei kansa oikeasti herää ja rupea lukemaan Purran ajatuksia ja oman edun tavoittelua oikealla tavalla.

Olen kirjoittanut tästä jo pari kertaa aikaisemminkin, että Purra/Persuista kuoriutui niin Oikeisto Populistinen puolue kuin vain voi ja se ajaa ohjelmissaan kirkkaasti oikealta ohi jopa Kokoomuksesta ja vain puolueessa olevien oman edun tavoittelijoiden takia/johdolla.

Mielenkiinnolla seuraan nyt sitä että miten Persujen niin sanottu suuri äänestäjäjoukko ja tavalliset ei Oikeistolaiset ihmiset joita kuitenkin valtaosa Persujen kannattajissakin on, niin miten he seuraavissa vaaleissa tulee Purran ”Persu” politiikkaan reagoimaan.

 

ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu