Putin sai sen mitä halusi !

Putinin juhlat alkavat !

Toivottavasti joku on vartioimassa tuota lännen lepsua johtoa (Biden) ettei  tämä tee typeriä sopimuksia Baltian maiden ja Suomenkin päiden ylitse !

Hän on osoittanut maailmalle oman heikkoutensa ja tästä karmaiseva esimerkki on Afganistan josta hän veti Jenkkien joukot yllättäen pois heti valtaan päästyään ja jonka seurauksena Afganistaniin muodostui valta tyhjiö ja valtavat muut seuraukset esim. Naisten asema palautettiin jälleen Talibanien valtaan noustua sen tavoitteiden mukaisesti.. naiset alistettiin jälleen Talibanien orjiksi ja Sex välineiksi…. he eivät saa käydä kouluja, eivät liikkua yksin missään ilman ”Henkivartijoita”, aina on oltava joku miespuolinen taluttaja mukana jos he liikkuvat kotinsa ulkopuolella, kaapu päällä, silmät ja pää peitettynä ja nyt on pula kaikesta ruuasta etc.. etc.

Nyt Putin sai koko Läntisen maailman polvilleen kuten halusikin. Putinilla ei ole minkäänlaista myötätuntoa eikä hänelle ihmisten henki ja kuolema merkitse yhtään mitään kun hän taistelee omien tavoitteidensa saamiseksi läpi ja se onnistuu niin kauan kunnes Venäjän kansa herää huomaamaan tämä Diktaattorin karmaisevat tavoitteet, saada Venäjä palautettua entiseen Neuvostoliiton loistoonsa ja kaikki sen entiset alusmaat vallattua.. se on hänen ainoa tavoitteensa tällä hetkellä ja siksi noihin hänen jo saamiin pyrkimyksiinsä (Neuvottelut) USA-Nato-EU.n kanssa on suhtauduttava erittäin suurella vakavuudella ja varauduttava juuri noiden hänen pyrkimyksiensä estämiseen ja sitä ei valitettavasti ainakaan Biden yksin pysty torjumaan eikä torppaamaan…. toivottavasti EU ja Nato löytää tähän ratkaisun ja esim. Unkarin on saatava valita oma tiensä ja jos siinä nyt länsi lipsuu niin seuraavana on vuorossa kukaties Viro ja sitten paineet kohdistuvat Suomeen ja kaikkialle muuallekin Eurooppaan jos tämä mister Putin saa elää ja jatkaa noita ”VALTAPYRKIMYKSIÄÄN”.

Putin on kaikkein pahin ja ”Häikäilemättömin” näistä jäljellä olevista Diktaattoreista juuri sen takia, ettei hän kaihda mitään keinoja omien valtapyrkimyksiensä toteuttamiseksi… olen kirjoittanut tästä Diktaattorista aiemminkin miten hän on tapattanut tai vanginnut tekaistuilla syillä kaikki vastustajansa ja hänelle ei ihmishengellä ole mitään merkitystä.. hän on vain pieni ”SUURI” mies juuri tuon häikäilemättömän luonteensa ja täysin arvaamattomien tekojensa syistä  seurauksista välittämättä… niillä ei ole hänelle mitään merkitystä.. vain lopputulos on se joka merkitsee hänelle jotain ja nyt hän on saanut ensimmäisen ”SUUREN” tavoitteensa ja Voittonsa.. Lännen polvilleen ja neuvottelupöydän äärelle erittäin likaisten temppujensa kautta Ukrainassa.

Pelkään tässä asiassa pahinta.. tässä ei olla enää kaukana ydinsodasta jos tuo hullu Diktaattori saa jatkaa tuota itse viitoittamaa polkuaan ja Länsi ei pistä häntä nyt selkä seinää vasten ja pelkään pahoin, ettei näin tule käymään koska vastassa on mies joka ei kaihda mitään keinoja niin kauan kunnes Venäjän kansa itse tajuaa tämän Diktaattorin pyrkimykset ja panee hänet telkien taakse… oikea paikka hänelle olisi Siperia ja pakkotyö loppuelämänsä ajaksi.

Suomen jääkiekkojoukkuehan pelasi jo Neuvostoliittoa vastaan tuolla kaukalossa… josta varsin vähän on puhetta pidetty.. Putinin ”PELIPAIDAT” Neuvostolaisittain.

+1
ReijoHelli
Sitoutumaton Kontiolahti

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan.
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa pari kertaa, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu