Putinin katkerat jäähyväiset Mariupolin ”Kärpäsille”

Olen sitä mieltä, että eilinen Putinin julkinen esiintyminen oli hänen viimeinen esiintymisensä julkisuudessa ja edelleen ajattelen, että tämän ”PUTININ” loppu on hyvin lähellä.

Todennäköisesti ”Piristysruiskeitten” teho ei häneen enää tepsi ja hän pääsee mahdollisimman pikaisesti sinne minne hän on laittanut sadat tuhannet ihmiset elämänsä aikana ja viimeisimmät uhrit, tuhannet Ukrainan siviilit, naiset ja lapset.

Olisi ollut hyvä nähdä mister Putinin saapuminen eiliseen teatraaliseen ennakolta harjoiteltuun Shoikun kanssa olleeseenTV lähetykseen jonne hän yleensä on kävellyt hyvin Uhmakkaasti esiintyen.

Saattaa olla jopa niin, että häntä ei tulla enää näkemään edes 9 päivän voitonparaatissa punaisella torilla, tai jos nähdään niin epäilen, ettei hän sinne saavu omin jaloin kävellen.

Hänet haluttiin näyttää vielä maailmalle ja omalle kansalleenkin, että hän on vielä elossa, mutta mielestäni tuo esiintyminen oli ns. normaali Diktaattorien näytös siitä, että hän elää ja voi hyvin, mutta tuo esitys epäonnistui ihan täysin, ainakin hänen hyvinvoinnin kannalta.

Se mitä TV.ssä näimme, oli sairaan vanhan miehen todennäköisesti viimeinen katkera julkinen esiintyminen hänen täysin FIASKON Ukrainan seikkailunsa jälkeen josta ei jää historiankirjoihin muuta muisteltavaa kuin hänen massiiviset Ohjusiskut, Pommitukset ja täysin järjettömät tuhot, sekä siviilien, naisten ja lasten massamurhat Ukrainassa.

Todennäköisesti häntä ei enää nähdä esiintymässä ainakaan TV.ssä ja ehkä ei kohta missään muuallakaan, onhan tunnettua, että jos Kilpisrauhasissa on syöpäpesäkkeitä niin yleensä niitä on joka puolella muuallakin.. ja Putinkin on ihminen, vaikka kuinka yrittävät hänestä tehdä Robotti Diktaattoria niin väistämätön on edessä ja todennäköisesti ihan lähiaikoina.

Valitettavaa on vain se, että hän aloitti tuon Hirvittävän Ukrainan maan ja kansan tuhoamisen jota hänen ”VANHUS” lähipiirinsä tulee vielä jatkamaan niin kauan kuin se vain on mahdollista, toivottavasti se ei kuitenkaan jatku enää pitkään, mutta valitettavaa on myöskin se, että tavallinen Venäjän kansalainen joutuu nyt vuosikausiksi  sijaiskärsijäksi tämän Putinin Ukrainan ym.. ym.. etc. seikkailujen takia.

+2
ReijoHelli
Sitoutumaton Kuopio

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu