Putinin loppunäytös saattaa olla vielä edessä !

Olen ihan samaa mieltä kuin alla olevassa uutisessa Wilson Centerin tutkija Kamil Galeev kirjoittaa.

Mielestäni kaikki Venäjän Tass yms. alla olevat uutiset pohjustavat joko taktisia ydinaseiden tai kemiallisten aseiden käyttöä ehkäpä Mariupolissa, koska Putin ei keksi enää mitäytös saattaa olla vielä edessään muuta keinoa.. kaikki keinot mitä hänellä on ollut käytössä on nyt käytetty ja koska hän ei ole onnistunut saavuttamaan yhtäkään tavoitettaan Ukrainan suhteen niin seuraavana saattaa olla siis pahimpia mahdollisia ja kuviteltavissa olevia keinoja.. Putin on pettynyt sairas vanha mies, kuten hänen koko lähipiirinsäkin ja jos heitä ei saada Venäjällä syrjään niin jotain vakavampaa on vielä odotettavissa. Venäjä uutisoi juuri sellaisia uutisia ukrainan tekemäksi joita se itse suunnittelee Ukrainaan  omien joukkioidensa tekevän.

Wilson Centerin tutkija Kamil Galeev varoitti Twitterissä, että ei olisi yllättynyt, jos Venäjä päätyisi käyttämään taktisia ydinaseita Ukrainassa ennen toukokuun yhdeksättä ja voitonpäivänparaatia.

22.4. 23:04

Marja Juonala

Brittitiedustelu: ”Uusien sodankäyntimenetelmien” käyttöönotto viittaa Venäjän tyytymättömyyteen

Puolustusministeri Sergei Šoigun ilmoitus siitä, että Venäjä aikoo ottaa käyttöön ”uusia metodeja sodankäynnissä” merkitsee sen epäsuoraa myöntämistä ettei maa ole edennyt hyökkäyksessään toivotulla tavalla. Näin arvioidaan Britannian puolustusministeriön tiedustelukatsauksessa.

Venäläinen tiedustelujohtaja: Ukraina suunnittelee hämäyksiä

Ukrainan turvallisuuspalvelu SBU suunnittelee erilaisia hämäyksiä, joilla venäläiset yritetään saada näyttämään sotarikollisilta. Asiasta kertoo venäläisen uutistoimisto Tassin mukaan Venäjän puolustushallintokeskuksen johtaja Mihail Mizintsev.

Mizintsevin mukaan Odessan lähellä sijaitsevassa Yuzhnyn satamassa aiotaan räjäyttää myrkyllistä ainetta sisältävä säiliö.

Venäjä: Ukraina käytti kemiallista asetta

Ukrainan armeija on tehnyt venäläisjoukkoja vastaan lennokki-iskun, jossa käytettiin kemiallista asetta, sanoo Venäjän puolustusministeriö. Väitteelle ei ole saatu vahvistusta puolueettomista lähteistä.

– Huhtikuun 21. päivänä miehittämätön lentolaite pudotti Venäjän joukkojen asemiin säiliön, jossa oli ampulleja. Niiden oli tarkoitus käynnistää kemiallinen reaktio, joka johtaisi räjähdykseen ja tulipaloon, jotka vapauttaisivat myrkyllisiä aineita, jotka eivät kuulu tavanomaisten aseiden luetteloon, sanoi Venäjän säteily-, kemiallisten ja biologisten aseiden suojeluvoimien komentaja Igor Kirillov.

Kirillovin mukaan ampullien sisältöä analysoidaan.

Hänen mukaansa Ukraina käytti kemiallista asetta Yhdysvaltain yllytyksestä.

Lähde: Tass

 

0
ReijoHelli
Sitoutumaton Kuopio

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu