Putinin sylikoirat Euroopassa

Putinin sylikoirat:

Olaf Scholz, Viktor Mihály Orbán, Recep Tayyip Erdoğan, Näistä Eu.n kannalta pahimpana pidän tätä Saksalaisten johtaja Olaf Scolzia. Tämä herra istuu hyvin merkittävällä pallilla koko Euroopan Unionia ajatellen ja on ollut Ukrainan sodan alusta lähtien pahin este kaikelle Ukrainan merkittävälle ase ym. avun saannille ja vieläpä niin naurettavien perustelujen saattelemana kuin Putinin pelko ja nuo ns punaiset viivat joita Putin siirtelee aina tarpeen mukaan ja merkittävänä hän pitää myös sodan eskaloitumista kuten hän asiaa on aina ilmaissut ja perustellut naurettavaa Saksan Ukraina politiikkaansa….. nostan Macronille hattua siitä, että hän on nyt sohaissut aika pahasti näitä Saksan suunnitelmia ja päättämättömyyttä vastaan Ukraina asiassa.

Saksa on ollut pahin este kaikissa ase ym. avuissa Ukrainalle….viivyttelijä ja suorastaan ”ESTÄJÄ” ja tällä toiminnallaan (jarrutuksella) aiheuttanut satojen ellei tuhansien siviilien kuolemat Ukrainassa Putinin raakalaismaisen hyökkäyksen seurauksena….. tästä johtuen kaikki sotaan, aseapuun ja kaikkeen Ukrainan apuun on tullut koko sodan alkamisesta lähtien aina vähintään puolen vuoden viive ja sama meininki edelleen Saksan kohdalla ja toimesta jatkuu !

Scholzt on pahin syyllinen ja koko Ukrainan ase ym. avun todellinen ”Jarru” ollut sodan alusta lähtien.

On totta, että Saksa on kai yksi ellei jopa suurin Ukraina-avun antaja, mutta se apu ei ole ollut sellaista mitä Ukraina olisi oikeasti tarvinnut, eikä ole vieläkään.. esim. miksi Saksa edelleen pelkää Putinia kun ei uskalla antaa Ukrainan todella kipeästi tarvitsemia Taurus ohjuksia joilla koko sota voitaisiin ja olisi kukaties voitu jo ratkaista…… Scholz yksinkertaisesti pelkää Putinia ”Punaisine” viivoineen ja ajattelee hyvin itsekkäästi vain Saksan omaa etua.

Näistä kahdesta Putinin sylikoirasta Viktor Mihály Orbán, Recep Tayyip Erdoğan  en edes viitsi kirjoittaa mitään… sen on nähnyt jokainen joka vähänkään heihin ja Putiniin liittyvää uutisointia on seurannut tietää sen, kuitenkin sen verran, että hyvin merkittävä lienee molemmilla herroilla ”Energia” ja oma ja maansa itsekäs etu ja sooloilu ja koko lännen hajottaminen joka on Putinin ensimmäinen askel ja ajatus tavoittelemastaan ”Maailman” herruudesta. ”PUTIN SUURI” saavuttamiseksi.

Olen kirjoittanut monta artikkelia tästä kaikkien aikojen vaarallisimmasta uhkasta (PUTIN) koko ihmiskunnalle ja eletään tälläkin hetkellä sellaista aikaa, että mikä päivä tahansa voi rysähtää vielä pahasti ja koska tämä herra ”M****u alkaa olla nyt siellä viimeisessä nurkassaan (eikä ulospääsyä ole näkyvissä) hän on jäämässä jopa omassa maassaan alakynteen niin hän on todella vaarallinen mies koska mikään muu ei hänelle merkitse mitään kuin oma vallassa pysyminen ja lähipiiriensä oma etu ja elossa pysyminen.

Ihmisten hengellä ei ole hänelle mitään merkitystä ollut koskaan eikä ole sitä tällä hetkelläkään ja hän on valmis uhraamaan kenet/minkä tahansa noiden em. tevoitteidensa saavuttamiseksi, saada ja jättää Historian kirjoihin mahdollisimman suuri puumerkki omasta ”Suuruudestaan”

 

 

ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu