Rydman/Orpo ja raja SDP

Alun perin oli ihmetystä herättävä uutinen Tv.ssä jossa Ville Rydman ja Orpo esiintyivät kuin parhaat kaverit ja jo tuolloin ihmettelin Patteri Orpon käyttäytymistä ja esiintymistä Ville Rydmanin seurassa niin veljellisesti !

Orpo esiintyi aivan kuin ei mitään ongelmia olisi koko Rydmanin tekosilla ja jotka olivat varsin hyvin jo julkisessa tiedossa olevia asioita  Rydmanin käyttäytymisessä naisia kohtaan… Orpoa ei näyttänyt asia haittaavan millään tavalla, olisi kyllä kohtuullista kuulla asiasta Pääministeriä erikoisesti siitä , että miten hän nimitti tällaisen ”Naistenmiehen” Ministerikseen !

Toinen Hallituksen ja koko Eduskunnan kannalta erikoinen kysymys nyt SDP.lle ? Käsittääkseni aikaisemman rajakohun aikoihin jokainen puolue oli Eduskunnassa ihan yksimielinen ja julisti yhteen ääneen tuosta Venäjän raja-asiasta, että, se pitää saada hallintaan ja että, Venäjän ihmisten hyväksikäyttäminen ja ihmisten välineistäminen rajakysymyksessä tulee saada kuriin ja siihen on löydyttävä ratkaisu… kaikki Eduskuntapuolueet olivat tästä asiasta silloin täysin yksimielisiä niin nyt sitten SDP lähtee sooloilemaan ja tekemään omaa politiikkaa jo aikaisemmin sovituilla asioilla ja en Lindmanin porukkaa nyt kyllä ymmärrä ollenkaan.. miten SDP.n ”Kuppi” meni nyt täysin nurin jo käsittääkseni aikaisemmin sovituissa raja-asioissa, siis SDP läksi tekemään näyttävästi politiikkaa koko kansan yhteisen edun vastaisesti tuossa raja-asiassa !

ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu