Sairaanhoitajien iltalypsy

Hoitajien ”Iltariihi”

Onkohan meidän Hoitajat nyt miettineet lakkokohteensa ihan oikein !?

Minun ja varmaan monen muunkin ”Sympatiat” ovat yleensä olleet Sairaanhoitajien ja heidän tekemänsä työn puolella, mutta nyt kyllä vähän ”Jysähti” tämä lakkoilun kohdistaminen sellaisiin ihmisiin jotka ovat muutoinkin jo kärsineet ja kokeneet paljon sellaista jota moni tavallinen ihminen ei osaa edes kuvitella… moni heistä on jo niin sanotusti viimeisellä matkalla ja ”Portilla” ja saavat sen hoidon joka on tuossa tilanteessa oleville ihmisille se viimeinen etappi, niin kysymys herää pakosti siitä, että mihin tämä lakon kohde ja sen valitseminen oikein perustuu ?

Kysyä sopiikin, että oliko tuo lakon kohdistaminen nyt aivan loppuun asti harkittua ja ennen kaikkea jo sillä ” uhkaaminen”.. olen sata varma siitä, että nyt tapahtui kyllä pahemman kerran virhe hoitajien Liitto portaassa kun valitsivat tämän Tehohoidon kohteekseen.. millähän järjen juoksulla tämä on selitettävissä? (kaikki hoitajat sen kyllä tietää)

Ehkä tehokkain ja liitolle ”halvin” ratkaisu…. uhata ihmisten henkeä ja lakkokuluissa säästöä kun vain pieni osa hoitajista tarvitsee olla lakossa ja vain hetkittäin.

Minun sympatiat ainakin karisi kerta heitolla näiden uhkausten ja jopa uhkausten mahdolliset seuraukset jotka kohdistuu siis jo monen kuolemaa odottavan ihmisen viimeisiin hetkiin, sekä ennenaikaisiin kuolemiin ja sillä uhkaamiseen !?

Olikohan tämä nyt Hoitajien taholta ihan loppuun asti ajateltu ratkaisu ? Rapistuipa todella paljon tuo sairaanhoitajien kunnioitus ja kutsumustyön velvoitteisuus… ilmeisesti sellaista ei nyky-Hoitajilla.. ainakaan enemmistöllä ole enää olemassakaan… on olemassa vain ”RAHA” ja RAHA

0
ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu