SAKSA (Olaf Scholz) VENÄJÄN KÄTYRI EU.ssa

Onko tämä Olaf Scholz koko SAKSA ja määrääkö hän koko Saksan politiikan ja heidän erittäin SURKEAN käytöksen Ukrainaa kohtaan mm.ssa kaikessa aseavussa he ovat koko ajan panemassa kapuloita rattaisiin.

Mitä ihmettä tämä tarkoittaa… en hirveästi muutenkaan arvosta koko Saksan kansaa ..olen sitä sukupolvea kun näitä ns. Saksalaisia turisteja rupesi sotien jälkeen virtaamaan Suomeen ja veivät siihen aikaa ihmisten meijeriltä tilaamat juustot ja voit pitkin tien varsilla olleita maitolaitureilta.

Nytkin Saksa jumittaa aseapua ”TAAS” Ukrainalle… sinne olisi lähdössä panssarivaunuja ja panssaroituja ajoneuvoja niin tämä yksi k***pää Olaf Scholz estää nämä toimitukset… siis onko tämä meidän EU.n ”NATSISAKSA” ja Venäjän kasakka (Olaf Scholz)  täällä EU.ssa…. mikä hänen tavoitteensa ja roolinsa yleensä on ?? Muiden maiden painostuksesta päästää aina sitten lopuksi läpi.. mitä päästää…. ostaa kaasunsa ja kai öljynsäkin vielä Venäjältä välittämättä mitään heidän rahoillaan Ukrainalaisten siviilien ja lasten tappamisesta  vain raha on se joka sanelee SAKSALAISTEN politiikan.

https://www.verkkouutiset.fi/a/jos-olaf-scholz-sallisi-olisivat-marderit-jo-ukrainassa/#0d2fe76d

+1
ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu